LoL'de sakin olmanın sırrı nedir?

Mesela az önce CS:GO'da yoldaş girdim, karşıma 2 tane Rus geldi ve maçın başından beri ''ez, don't cry.'' Gibi şeyler yazdılar, işin kötü yanı ben kimseyi muteleyemiyorum çünkü ne yazdıklarını merak ediyorum, ve neredeyse bilgisayara kafa atıyordum. Ve çok şükür az önce o sinirle CS:GO'yu sildim. Bir daha ruslarla karşılaşmayacağım için çok mutluyum.
Offline oynayın arkadaşlar ☻ mis gibi botlara sövüyorum günaha da girmiyorum
 
All chat kapalı oynuyorum ve oyun sonu reportluyorum küfür edenleri. Sinirlenince de oyundan yazmak yerine kendi kendime küfür ediyorum. Oyuna girdiğinde raporladığın kişinin ceza aldığının bildirimini görmek rahatlatıyor.
 
"Deliye dönüyorum onun adı nefret 😅"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çak alt+f4'ü, sil oyunu, kafa rahat 😎
 
Adım 1: /sustur all veya /mute all.
Adım 2: Oynamaya devam et. (Veya oynama daha iyi olur.)
 
Kısacası, delirmek üzereyim. Kötü takım, kötü rakip. Ben gerçekten böyle yüzsüzlük görmedim. "sıçra" atıp ulti kullanıp "ez" yazılıyor. Grafiklerde 10 bin fazla hasarım olduğu halde. Lütfen biri bana yardım etsin. Nasıl bu kadar toksik insanlara karşı sakin kalabiliyorsunuz akıl sır erdiremiyorum.
LoL oyuncu insanların nefret, ruh sağlığının bozulması için yapılmış bir oyundur bırakınca çok daha mutlu olacaksın boş ver gitsin :)
 
Türk'lerle oynamamak.

Direkt olarak LoL TR'nin durumu içler acısı. LoL TR, bunu çok sıkı önlemler ile çok rahatça çözer. O küfürü sansürleyen sistem, direkt banı atabilir.

Ama yemiyor. Küfür edince sistem banlamıyor. TR'de 50 kişi raporladım. Doğru raporladım. Allah'a söven adamı da raporladım.

Ban yemiyorlar.

EUW geçtim. LoL TR'nin iğrenç kitlesinden uzaklaştım. Kuzenlerimle oynamak için her girdiğimde iğreniyorum. Herkes kafasına göre takılıyor, ejder zamanı gidip soloyu ittiren mı dersin, base giderken farm yapan mı dersin. Hepsi var.
 

Geri
Yukarı