LoL'de sinir hastası olmamak

xxKralTRxx

Decapat
Arkadaşlar Graves oynuyorum Jungle'da. Rakip Jungle ise Lee Sin bildiğiniz gibi erken oyunda benden çok daha güçlü. Ama takım arkadaşlarım bunu anlamıyor. Geçmişte plata çıkmıştım hatta oyun bilgimin diamond da bile iş yapabileceğini düşünüyorum fakat bronz ve gümüş arasından çıkamıyorum. Maç bulması zaten 10 dk sürüyor. Tam bir çıldırma seansı. Jungle mainim oyun ADC ya da SUP atıyor bu sebepten kötü oynuyorum. Bir de şunu soracağım 5 oyundan 4 dün de kazanan tek bir lane bile olmaması normal mi? Ama ciddi manada mid + top + bot hepsi kaybediyor laneini daha sonra jg diff diye ağlıyorlar dk 6. Elo helle düşmüş olabilir miyim?

TR'de tek çift girilmez. Kim uğraşacak o insanlarla. Discord serverlarında esnek takım bul onlarla birlikte esnek kas.

Arkadaşlar Graves oynuyorum Jungle'da. Rakip Jungle ise Lee Sin bildiğiniz gibi erken oyunda benden çok daha güçlü. Ama takım arkadaşlarım bunu anlamıyor. Geçmişte plata çıkmıştım hatta oyun bilgimin diamond da bile iş yapabileceğini düşünüyorum fakat bronz ve gümüş arasından çıkamıyorum. Maç bulması zaten 10 dk sürüyor. Tam bir çıldırma seansı. Jungle mainim oyun ADC ya da SUP atıyor bu sebepten kötü oynuyorum. Bir de şunu soracağım 5 oyundan 4 dün de kazanan tek bir lane bile olmaması normal mi? Ama ciddi manada mid + top + bot hepsi kaybediyor laneini daha sonra jg diff diye ağlıyorlar dk 6. Elo helle düşmüş olabilir miyim?
Sezon 2'de LoL'e başlamıştım. Dediğin her şeyi dibine kadar yaşadım zamanında. Farklı oyunlara geçtim. 2015-2016 gibi de bıraktım, sadece ARAM girdim canım çektiğinde de. Şimdilerde geri döndüm oynuyorum. Oyun bence daha iyi olmuş eskiye nazaran. Daha çok anlayışlı insan var. He toksik görünce de bloklayıp geçiyorum. Ben kendi oyunumu oynayıp kazanmaya bakıyorum. Çok tilt olunca arka arkaya oyuna girme. Ara ver. Mümkünse de arkadaşlarla gir daha iyi. Ayrıca dereceli maça giriyorsan her koridoru oynayabilmen lazım.

Takıma gelen adamlar da kötü, oyundaki hero dengeleri de çok saçma. Riot'da anca kostüm getirsin. Takımıma mal birisi gelip karşıdaki Yasuo'yu 5/0 yaptı diye ben uğraşıyorum LP kaybediyorum vs.
Veya sırf hero dengesi yüzünden 5/0 tank hero olmama rağmen karşımdaki adam 0/5 olmasına rağmen gelip tek atıyor.

Sürekli oynanacak oyun değil LoL. Rank kasılacak oyun hiç değil. 3 ay önce oyunu bıraktım hayatım çok iyi gidiyor bir daha da indirmeyi falan düşünmüyorum.

Arkadaşlar Graves oynuyorum Jungle'da. Rakip Jungle ise Lee Sin bildiğiniz gibi erken oyunda benden çok daha güçlü. Ama takım arkadaşlarım bunu anlamıyor. Geçmişte plata çıkmıştım hatta oyun bilgimin diamond da bile iş yapabileceğini düşünüyorum fakat bronz ve gümüş arasından çıkamıyorum. Maç bulması zaten 10 dk sürüyor. Tam bir çıldırma seansı. Jungle mainim oyun ADC'ya da SUP atıyor bu sebepten kötü oynuyorum. Bir de şunu soracağım 5 oyundan 4 dün de kazanan tek bir lane bile olmaması normal mi? Ama ciddi manada mid + top + bot hepsi kaybediyor laneini daha sonra jg diff diye ağlıyorlar dk 6. elo helle düşmüş olabilir miyim?

Eğer siz iyi oynarsanız zaten o takımda iyi olur.

Arkadaşlar Graves oynuyorum Jungle'da. Rakip Jungle ise Lee Sin bildiğiniz gibi erken oyunda benden çok daha güçlü. Ama takım arkadaşlarım bunu anlamıyor. Geçmişte plata çıkmıştım hatta oyun bilgimin diamond da bile iş yapabileceğini düşünüyorum fakat bronz ve gümüş arasından çıkamıyorum. Maç bulması zaten 10 dk sürüyor. Tam bir çıldırma seansı. Jungle mainim oyun ADC'ya da SUP atıyor bu sebepten kötü oynuyorum. Bir de şunu soracağım 5 oyundan 4 dün de kazanan tek bir lane bile olmaması normal mi? Ama ciddi manada mid + top + bot hepsi kaybediyor laneini daha sonra jg diff diye ağlıyorlar dk 6. elo helle düşmüş olabilir miyim?

Silver'dan çıkamıyorsanız öncelikle kötü oynadığınızı kabul etmeniz lazım maalesef durum böyle kendinizi geliştirmeye çalışın.

Oyunu çocuk oyununa çevirdiler ve çocukları doldurdular, şimdiki kitlenin icraatlarını herkes görüyor, sövmedikleri gömmedileri değer kalmadı. Ve sen bu kitle içerisinden kendini sıyırmaya çalışıyorsun, komik bir çaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı