LoL'de stuck kaldım

binbaşılochart

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bundan 2 hafta önce Gold hesabimi Jungle Diana oynayarak sadece zümrüt 3'e kadar cikarttim. Ama zumrutten sonra oyun beni engellemeye basladi. Ne kadar iyi oynasam da takıma muhakkak 1 tane 0 15 biri geliyor ve taşıyamiyorum. Hesabimin gec misinde Gold'dan yukariyi hiç görmediği içinde mmr dengesi bozuldu. 23 22 LP arası geliyor 30LP gidiyor. Z3 Z4 arası gidip gelmekteyim. Bu sezon 42W 24l. Var ne tavsiye edersiniz?

Bende böyle tabiri caizse elo-hell'e düşmüştüm. Yeni hesap açtım kurtuldum. :D

Duo'suz girme hocam. Dokuz yıl boyunca Altın'dan yukarı çıkamadım. En büyük nedeni de bahsettiğim şeydi. Sen ne kadar iyi oynarsan oyna, tek başına sadece bir yere kadar yaparsın. Sonuçta takım oyunu. Ayrıca satranç gibi bir oyun. En ufak hatan ile kaybedebiliyorsun. Bolca e-spor maçları ve Youtube'dan lig yükselme rehber videoları izle. Şunu da unutmamalısın ki, her oyun kazanacaksın diye bir şey yok. En büyük amacın eğlenmek olsun.

Diaya 1 maç kala mahvettiler oyunumu hocam. Zümrüt bildiğiniz mülteci kapına döndü. Ben de çıkamıyorum. Sup/Top mainim. Arada da Mid/Jg oynarım. Top geçsem botum gapleniyor. Supta açarız diyorum jungledan oynanmıyor oyun. Jung geçeyim hadi diyorum ve sadece Evelynn oynuyorum, tek başıma alıyorum objektifleri ve kill aldığımda küfürler yağıyor. Evelynn kill aldığı için küfrediyorlar bak bak. Mide de Akshan Swain alıp jungumla oynarız diyorum o da olmuyor çünkü mid makrom yeterli değil bu elo için ve midde taşıyamıyorum.

TR'nin en iyi ADC'si ile oynuyorum onun supportuyum onun sayesinde bayağı gelişti oyun bilgim vs. çünkü 5. olarak flex giriyoruz tek zümrüt ben gerisi gm cha olarak. Ama tek girince olmuyor işte. ADC'lerim güvenmiyor bana.

Peki sence jungla en iyi hangi lane gider iyi bir Support denk geldimi maç kaybetmiyorum.

Mid gider tabii ki alamete ejdere karşı Blue karşı red fightında olaya en yakın middir bota gang atacak mesela midi de çağırır 4 kişi kolaylıkla alırsıınız topa gang atacak 3 kişi midi pushladıktan sonra o boş vakitte roam atarsa öne geçirir takımı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı