LoL'de stun çok

24 saat içerisinde 757, 854 kişi oynamış, gayet müthiş bir rakam. Tabii ki de LoL ile kadar değil ama gayet iyi bir rakam kötü yönetilmesine rağmen, merak edenler için LoL tüm sunucuların toplamı olarak günlük 1,082,984 kişi tarafından oynanıyor. Aylık tabloda 151,385,197.
Güzel rakam vallahi. LoL kadar var.

Nasıl yani? Dota'da belli bir yerde hareket edince yavaşlıyor mu karakterler?
Bi karakter sana bi stun atıyor sen hareket edip çıkmayı denedikçe stun'ın süresi artıyor. Dolayısıyla o stun'ı yediysen hiçbir şeye dokunmadan geçmesini bekliyorsun. Efendi efendi, yada şöyle söylemek daha hoş, köpek gibi bekliyorsun orda. Kendi kendini stun'lıyorsun.

Bi karakter sana bi stun atıyor sen hareket edip çıkmayı denedikçe stun'ın süresi artıyor. Dolayısıyla o stun'ı yediysen hiçbir şeye dokunmadan geçmesini bekliyorsun. Efendi efendi, yada şöyle söylemek daha hoş, köpek gibi bekliyorsun orda. Kendi kendini stun'lıyorsun.
Bir karakter mi yapıyor yoksa stunu olan her karakter mi?

Sanmıyorum ya, eşittirler belki ama sihirdar vadisinin daha az oynandığını sanmam.

League of Legends oyuncu kaybediyor. Herkesin ağzında aynı şey var artık, lol eskisi gibi değil.
Maç bekleme sıraları çok uzadı. Sihirdar vadisinde normalde akşam 6'dan sonra takır takır maç bulur oynardık şimdi 20 dakikaya çıkıyor maç bulması. Aram da maç bulmak daha kısa sürüyor.

Bir karakter mi yapıyor yoksa stunu olan her karakter mi?

Belirli bir şampiyonun özelliği. Adını hatırlamıyorum. Şampiyonların 3-4 adı var uyuz oluyorum o meseleye.

League of Legends oyuncu kaybediyor. Herkesin ağzında aynı şey var artık, lol eskisi gibi değil.
Maç bekleme sıraları çok uzadı. Sihirdar vadisinde normalde akşam 6'dan sonra takır takır maç bulur oynardık şimdi 20 dakikaya çıkıyor maç bulması. Aram da maç bulmak daha kısa sürüyor.
Ben de hep Aram oynuyorum sayılır. 5 sn içinde maç buluyor. Daha yeni Veigar geldi. E ve W atıyorum hepsi ölüyor :D.

League of Legends oyuncu kaybediyor. Herkesin ağzında aynı şey var artık, LoL eskisi gibi değil.

Belirli bir şampiyonun özelliği. Adını hatırlamıyorum. Şampiyonların 3-4 adı var uyuz oluyorum o meseleye.

Tencent'in eline geçtiğinden beri tüm oyun anime skinleri çıkarmaktan ibaret oldu, LoL eski tutkusunu kaybetti, sırf yeni bir mekanik olsun diye saçma sapan şampiyonlar çıkardılar, önceden yeni bir şampiyon çıkardı, tüm sosyal medya odaklanırdık, sızıntılara bakardık, şimdi sinematiksiz, özensiz, ruhsuz şampiyonlar çıkıyor. Kalitesiz içerikler üretiyorlar.

Hatırlarım, Jhin öyle bir şekilde çıkmıştı ki, çıkmadan önce Zed, sona, VI falan ölmüştü, web siteleri karaltılmıştı, müthişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı