LoL'de TR mi EUW mi seçilmeli?

• Konuyu başlatan klyr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 435

klyr

Centipat
Daha fazla  
Genel olarak, EUW mi daha iyi yoksa TR serverı mı? Ping umurumda değil 10 almam 40 alırım Allah'ıma sövdürtmem, EUW nasıl bir kitleye sahip?

EUW tercih etmen daha doğru olur bu şekilde düşünüyorsan. Ortalama diyebiliriz. Orada da bir çok tr oyuncuları mevcut.

Genel olarak, EUW mi daha iyi yoksa TR serverı mı? Ping umurumda değil 10 almam 40 alırım Allah'ıma sövdürtmem, EUW nasıl bir kitleye sahip?
Euw'un insanı çok garip, iki ihtimal var, ya cs2de gelen takım arkadaşları gibi kromozom sayıları 500 oluyor, ya da çok toxic oluyorlar, ama ben olsam yinede Euw'u seçerim.

Euwdada toxic insanlar var birazcık fazla ff atıyorlar ama TR zümrüt eloda akşamları bile 10 dk maç bekliyorum ama West'te böyle değil 3 dakikada oyuna giriyorum.

Hocam EUW deki toxiclik daha çok plat ve altında kötü oynarsan yapılıyor diyebilirim. Laf dalaşı falan olmuyor çoğunlukla herkes oyununa bakıyor bazı TR den gelmiş oyuncular hariç. 1 2 yıldır düzgün oynamıyorum en son EUW de rahat rahat küfürsüz toxiclik yapmadan rahatça oynayabildiğimi hatırlıyorum.

EUW sunucusunda da pek değişen bir şey yok. Türklerin yarısından fazlası neredeyse orada ve EUW kitlesi de kanserdir. Kanser olmayan bir kitle arıyorsanız da rekabete dayalı oyunları -özellikle Riot Games oyunlarını- oynamayacaksınız. Başka yolu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı