LoL'deki kitle neden böyle?

Türkiye sunucusu aşırı kanser en ufak hatan da anana sövüyorlar. EU West sunucusunda oynayabilirsiniz.

Rank maçları TR'ye göre çok daha zor.
Düşük elo rank maçlarının bence hiçbir farkı yok. Tek farkı flame mezvusu. Bence en az plat 1 falan olana kadar o farkı hissetmezsin.

Dediklerine aynen katılıyorum kardeşim, çok da güzel konusmussun. Ben kızım ve oyunu abimden öğrendim. Oyunu ilk başlarda çok sevdim, ve sonrada oynamaya devam ettim. Sonra abim dereceli ödüllerini almam için ranked kasman gerek dedi. Abim bana ilk başlarda bana sakın ama sakın rank girme demişti bende buna alıştım. Sonra ışte rank girdim. İlk on maçım
2 Win 8 lose ile bitirdim. Bronz oldum. Ondan sonra gümüşe kastım. Gümüş 4 veya 3 ile bitirdim. Daha da kas miyim dedim. Ondan sonra urf veya noxus Blitz girmiştim. Bir tane adam gelmiş 5 tane kill almış, bir kere oldugumde ezik gümüş ahahhahaha diye gulmustu. Aldırmadım muteledim. 1 el daha attım. Önceki maçtaki adam gelmiş gine bana ezik gümüş diyor. Ya sıkıldım insanları ranklarina göre yargılanmasını. Cidden oyunu en kötü seylerinden birisi de bu. 2.si ise küfür ve argo. Bu konudan bahsetmek bile istemiyorum. Gerçekten TR serverinin gerçek yüzünü ifşa ediyor. 3.sü ise Support oyuncusuyum adcem gidip bekle beni safe kal dememe rağmen gidip ölmesi. Sonra SUP'lar niye kötü. Diğer şey ise junglar. Junglarin üzerine çok gidiliyor bence. Günah keçisi junglar. Ha gerçekten feedleyip Red veya Blue salmazsa sorun değil. Ama cidden gank atmamiazliklari çok saçma. Benden bu kadar zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Kendi seçimim?

Ben 7 yaşından başladım küfürleri 8 yaşımda öğrendim

Kardeşim geçenlerde ben oyunu sildim. Artık zevk almıyordum. Oyunu da şu nedenle sildim: Adam derecelide kötü oynuyor ölüyor ve Orman farki diyor Support main olduğum halde ormanin yerine ben sinirleniyorum. Senin karsi ormandan baskın yemen kendi ormanını kötü yapmaz. Adama bunu anlatıyorum ve diyorum ki geri oyna baskın yemezsin adam ana bacı sövüyor gereksiz ve çocuk insanlar...

Aynı şeyi daha bugün yaşadım. Top'ta Gnar almış oynuyorum, karşıda Ornn var. Sırf kendi lane'imde 2 kere öldüm diye adc Kaisa ve sup Pyke ın demediği kalmadı. Haberleri yok 1 skorumun olmasının sebebi killerimden 4 ünü çalmış olmaları.

Lovid-09 virüsünden dolayı. Lol ilk çıktığı zamanlar herkes ve her şey barış içindeymiş. Sonra Demacia'dan soylu kısım elit bir meyve olduğu için Lovia meyvesinden yemiş ama kimse bu meyvenin virüslü olduğunu bilmiyormuş. Soylular kölelerine nasıl emir veriyor ise bu köleler de zamanla Lovid-09 virüsüne yakalanmış ve herkese kendine seslenildiği gibi seslenmeye başlamışlar. Şuanda bu virüsün artık olmadığı düşünülse de Lol oynayan kişilerde belirtileri mevcut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…