LoL'deki kitle neden böyle?

Yaklaşık 7-8 yıldır LOL oynuyorum. Bu konudaki sorunuza 3 tane örnekle cevap vereyim.
1-Sistem gereksinimi düşük,
2-Oyunun ücretsiz olması. (Tabi bu biraz düşük bir etken ama yine de etkiliyor.)
3-Oyunun mantığı basit. Dota gibi değil ki.

16 yaşındayım ve benden daha yaşı düşük insanlar gelip sövüyorlar ve bende diyorum reis sövme boş yere zaten chat ban alacaksın boşuna sövüyorsun yani bu bir oyun ve bu oyunda kaybetmekte var kazanmakta ama insanlar sunu unutuyor bazen bu bir oyun abi oyun yani zaman geçirmek için bir eylem zaten her zaman kazansaydık bunun adı "oyun" olmazdı yani. Bu tarz toxic insanlar geliyorsa hala Tab/Oyuncuyu sustur./ oyun sonu raporlamayı unutma veya oyun sonu raporlamayı unutursan. https://support-leagueoflegends.rio...s/360034625773-Oyuncuları-Sonradan-Raporlamak
Giriş yapıp raporlayabilirsin.

Ben oynamıyorum zaten silah oyunu ben oyunda fazla oynamıyorum ee pek fazla bir şey yapmıyom LoL da oynamıyorum .

Bu durum nedeni ile arkadaşlarım harici ve tek başıma Online oynayamadığım oyunlara bulaşmıyorum artık.Size söylenmese bile öyle cümleler kullanılıyor ki insanı rahatsız ediyor.

West ile alakası yok. Sadece avrupa da yaş kitlesi farklı küçük olan çocuklara ebeveynleri oynatmıyor lol. 16 17 den sonra izin veriyorlar o yüzden orada çok fazla flame olmuyor çoğu eğitim almış kültürlü insanlar ama türkiyede yaş kitlesi 8 den başlıyor uzanıyor 15 16 kadar küçük yaşlılar için söylüyorum haliyle aileden uzak bilgisayar başında klavye delikanlısı olup ana avrat sövüyorlar. Ailenin bundan haberi yok tabi. Tamamen aile ile alakalı. Erken yaşta pc başına koymayın çocukları ahlak bozuyor böyle oyunlar erken yaşta

Oyunla bir alakası yok ülkeyi yansıtıyor. Bir de anonim olmanın verdiği özgüven var tabii.

Ben genelde Jungle oynarım ve rakip Jungle ile yampiri kavgası yaparız. Rakip adamın top LAN'e oyuncusu gelir ve bende rakip top LAN'e gelmeden bizim top Lane'den yardım isterim. Bu adam gelmez ve beni öldürürler. Bizim top LAN'e hiçbir şey yapmaz. Şimdi tek sorum var. Burada kim haklı?

Ligin ne? Daha doğrusu oynadığın elo nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…