LoL'deki kitle neden böyle?

TR serveri olan tüm oyunların kitlesi böyle. Özellikle Valorant ile LoL TR serverleri, CS'de ki Türk topluluk sunucularını da böyle.
Ya bakın LoL'ü ve sistemini seviyorum. Gayet strateji ve beceri isteyen bir oyun ama artık gram oynayasım gelmiyor. Abi çok sevdiğim şampiyonu bile oynayınca sırf o şampiyonu oynuyorsun diye hakaret eden var. :D Şaka gibi ya. Valorant desen bakın o da güzel ama insanlar yüzünden oynayasım gelmiyor. Hata yapsanız üstünüze çullanan bir güruh var.
 
Bir de jungle oynarken yaşadığım bir şey var :D
Bazı beyin eksikliği olan oyuncular genelde öldükten sonra kule altında kalan farmlara son vuruş yaptığım için sövüyor, pingleyip farm elleme diyorlar. 2 video/yayıncı izliyorlar, jungle farma yanlış pozisyonda elleyince, doğal olarak uyarıyorlar ama bunlar genelleme yapıp jungle elleyince otomatik olarak jungle farm'a dokunamaz algısı oluşuyor :D
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı