LoL neden böyle?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır LoL oynamıyordum hesabım 220 level. West'te oynuyorum kasmaya başladım geri plat 3'e kadar çıktım rahatça takım oyunu oynayarak kazanıyoruz fakat plat 3'ten sonra garip insanlar gelmeye başladı oyunuma her el 1/10 top mu dersin 1/8 bot mu dersin bilemiyorum. Jungle mainim bir Lane'e kastıyorsam diğer lane kaybediyor sürekli. Gold 3'e kadar düştüm geri. Özellikle elosu düşük oyuncular atmaya mı meyilli oluyor hızlı rank atladıktan sonra bilen arkadaşlar varsa yoruma beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır LoL oynamıyordum hesabım 220 level. West'te oynuyorum kasmaya başladım geri plat 3'e kadar çıktım rahatça takım oyunu oynayarak kazanıyoruz fakat plat 3'ten sonra garip insanlar gelmeye başladı oyunuma her el 1/10 top mu dersin 1/8 bot mu dersin bilemiyorum. Jungle mainim bir Lane'e kastıyorsam diğer lane kaybediyor sürekli. Gold 3'e kadar düştüm geri. Özellikle elosu düşük oyuncular atmaya mı meyilli oluyor hızlı rank atladıktan sonra bilen arkadaşlar varsa yoruma beklerim.

Win ratein çok yüksekse takımına kötü oyuncu atmaya başlıyor sanırsam Riot diyoki hadi bunları da taşı göreyim. 2024 yılında artık bu oyun oynanamaz tekrar bırakın.

Hocam LoL oynamak için bir ekibe ihtiyacınız var yoksa trollü botu çocuğu hepsi takıma gelir.

Pre girmek de bir işe yaramıyor sen ve takım arkadaşın hariç diğerlerinin hepsini çöp atıyor.

Ekip dediğimiz 5-4 kişi hocam. Her bir MOBA oyununda geçerli ve çok sıkıntı bir olay maalesef.

LoL sadece Aram veya arkadaşlarla esnek girilecek bir oyun. Bunun dışındakiler mental hasar içeriyor.
Esnek bile oynanmıyor çoluk çocuk kavga edip feedliyor az önce top lane yuumi ile şansa maç kazandım. Ondan önceki maç ise demir 5 yasuo attı takıma 3-16 oynadı, anlamıyorum saçma sapan bir eşleştirme sistemi var esnekte.

Esnek bile oynanmıyor çoluk çocuk kavga edip feedliyor az önce top lane Yuumi ile şansa maç kazandım. Ondan önceki maç ise demir 5 Yasuo attı takıma 3-16 oynadı, anlamıyorum saçma sapan bir eşleştirme sistemi var esnekte.

Esnek modunu 5 pre girmek lazım. Yoksa yine aynı eşleştirme algoritması çalışır. Kazanma oranın arttıkça takımına primat olarak tanımladığımız elemanlar gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı