LoL'deki kitle neden böyle?

Gerçekten ben de bunu düşünüyorum. Bakın ben de bazen kendimi kaybedip sinir küplerine biniyorum. Ama abi Allah'a, aile değerlerine ve daha fazlasına sanki çok normalmiş gibi düzenli küfür eden gördüm ya. Bu bir oyun. Gerçekten şuna bağlıyorum ben. Aileden ve hayattan beklediğini alamadığı için psikolojik düzeyde bunu oyundan sağlamaya çalışıyor. Bir başarı olarak LoL'ü görüyor. Ayrıca ahlak ve insani eğitimden yoksun bir toplum olmaya doğru gittiğimiz iiçin, en yeni nesil de bunun bir yansıması olarak ortaya çıkıyor maalesef.

West gir ama orada da en az 10.000 tane Türk var ama onlar o kadar kanser değil.

Bu oyuna özel bir şey değil uzun yıllar SAMP türk serverlarında RP oynamış birisiyim. Troller ve toxic insanlar yüzünden bırakıp yabancı bir server'a geçtim, buradaki insanlar bilginiz olmasa bile elinizden tutuyorlar kesinlikle ve yargılama yok. Türklerle oyun oynamayın sorun çözülsün bu kadar basit.

West gir ama orada da en az 10.000 tane Türk var ama onlar o kadar kanser değil.
West'te 30 olana kadar daha çok zorlanıyorsun buna şahit oldum. Bilgi olarak türk oyunculardan yüksekler, ama beceri ve mekanik olarak çok zayıf alt elosu. Buna ilk olarak şaşırmıştım ama böyle durum. 30 olduktan sonra ne olacak bakalım.

Bu oyuna özel bir şey değil uzun yıllar SAMP Türk serverlarında RP oynamış birisiyim. Troller ve toxic insanlar yüzünden bırakıp yabancı bir Server'a geçtim, buradaki insanlar bilginiz olmasa bile elinizden tutuyorlar kesinlikle ve yargılama yok. Türklerle oyun oynamayın sorun çözülsün bu kadar basit.

İlk başta velet gibi küfür edip kışkırtır, sonra sen de ona küfür yazarsın ve sonuç bozgun.

Bu oyuna özel bir şey değil uzun yıllar SAMP türk serverlarında RP oynamış birisiyim. Troller ve toxic insanlar yüzünden bırakıp yabancı bir server'a geçtim, buradaki insanlar bilginiz olmasa bile elinizden tutuyorlar kesinlikle ve yargılama yok. Türklerle oyun oynamayın sorun çözülsün bu kadar basit.
Eski tayfa bilir S2 Son Silah vardı ve çok iyi oyundu. Eskiden beridir çokça online oyun oynadım fakat LoL ve Valorant'taki kadar iğrenç bir insan topluluğuna rastlamadım. S2'de bile tek tük gelirdi ama bu kadar kanser eden bir topluluk yoktu ya.

Eski tayfabilir S2 Son Silah vardı ve çok iyi oyundu. Eskiden beridir çokça Online oyun oynadım fakat LoL ve Valorant'taki kadar iğrenç bir insan topluluğuna rastlamadım. S2'de bile tek tük gelirdi ama bu kadar kanser eden bir topluluk yoktu ya.

Ben LoL'ü zebani Akali flan çıkmıştı ya herkes oynuyordu 2017 veya 2018 de bıraktım
7 yıldır LoL oynuyorum

Ben LoL'ü zebani Akali flan çıkmıştı ya herkes oynuyordu 2017 veya 2018 de bıraktım
Ben de bırakayım diyorum ama sırf salak bir kitlesi var diye de sevdiğim bir oyundan vazgeçesim gelmiyor. Cidden gelecek yıllara üzülüyorum. Elde etmek istediği şeyi zekasıyla değil de, çenesiyle yapmaya çalışıp, tamamen ahlak yoksunu bir nesil yetişiyor ülkede. Eskiden az da olsa bir saygı vardı. Ülke olarak medeniyet bakımından üzülerek söylüyorum çok gerideyiz.

Ben de bırakayım diyorum ama sırf salak bir kitlesi var diye de sevdiğim bir oyundan vazgeçesim gelmiyor. Cidden gelecek yıllara üzülüyorum. Elde etmek istediği şeyi zekasıyla değil de, çenesiyle yapmaya çalışıp, tamamen ahlak yoksunu bir nesil yetişiyor ülkede. Eskiden az da olsa bir saygı vardı. Ülke olarak medeniyet bakımından üzülerek söylüyorum çok gerideyiz.

Evet eskiden adam gibi adamlar vardı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı