Popüler olan oyunların Türk sunucularının çoğunda var bu.
Ben de bırakayım diyorum ama sırf salak bir kitlesi var diye de sevdiğim bir oyundan vazgeçesim gelmiyor. Cidden gelecek yıllara üzülüyorum. Elde etmek istediği şeyi zekasıyla değil de, çenesiyle yapmaya çalışıp, tamamen ahlak yoksunu bir nesil yetişiyor ülkede. Eskiden az da olsa bir saygı vardı. Ülke olarak medeniyet bakımından üzülerek söylüyorum çok gerideyiz.
Biraz komik olacak ama öyle anlar geliyor ki, diyorum şu çocuk karşımda olacak, sırf aklı başına gelsin diye döveceksin. Ama sonra şu güzel söz geliyor aklıma; "Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir."
Biraz komik olacak ama öyle anlar geliyor ki, diyorum şu çocuk karşımda olacak, sırf aklı başına gelsin diye döveceksin. Ama sonra şu güzel söz geliyor aklıma; "Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir."
5 dakika bakınca küfür yiyorsun.
Sırf şu tarz oyunlara ve bu oyunlardaki oyuncu kitlesine bakılarak bir ülkenin belirli yaş gruplarındaki psikolojik durumları analiz edilebilir.Bu yüzden TR sunucularında oyun oynamak istemiyorum. Bunlar hep eğitimsizlik ve ailenin çocukla ilgilenmemesinden kaynaklanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.