LoL'den anonim kişiye edilmiş küfürden dava yenilir mi?

RbeD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, oyunda atıyorum "yone ananı *****" gibi bir küfür hakaret davası durumu oluşturur mu? Yani oyundaki karakterin ismini kullanarak edilen küfür. Bilgili kişiler yanıtlarsa sevinirim. Arkadaşlar konu merak amaçlı açılmış bir konudur :D birine küfür ettiğim için bir yerim tutuşmadı merak etmeyin.

Son düzenleme:
Merhaba, oyunda atıyorum "yone ananı *****" gibi bir küfür hakaret davası durumu oluşturur mu? Yani oyundaki karakterin ismini kullanarak edilen küfür. Bilgili kişiler yanıtlarsa sevinirim.
Hiçbir şey olmaz. Hadi oldu diyelim çok basit bir ifade ile işten sıyrılırsınız.
Ben karakterin kendisine küfür ettim, karakteri oynayan kişiye değil.
Al sana tam kapsamlı ifade, savcı bile güler geçer buna. :D

Merhaba, oyunda atıyorum "yone ananı *****" gibi bir küfür hakaret davası durumu oluşturur mu? Yani oyundaki karakterin ismini kullanarak edilen küfür. Bilgili kişiler yanıtlarsa sevinirim.
Bir kişi, online bir oyunda başka bir oyuncuya hakaret ederse, mağdur olan oyuncu, savcılığa başvurarak suç duyurusunda bulunabilir. Bu durumda, savcılık, oyun şirketinden küfür eden kişinin bilgilerini talep edebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizi korkutmaya çalışmış bu da işe yaramış büyük ihtimal. Bir şey olmaz. Fakat harbiden arkasından koşturursa açabilir onu da sanmıyorum. siz siz olun küfür etmeyin

Arkadaşlar insanların üşeniceğini falan filan ben de biliyorum, bir kişi istese hukuki olarak mümkün mü?

12 yıldır aktif olarak söver ve küfür yerim lolde. Denk gelen tipler de hep avukatım hakimim cartım curtum der. Hiç bir şey olmadı.

Daha önce bana küfür eden (az buz değil ana bacı din kitap Allah bırakmamıştı eleman) birisini dava etmek için Riot'a mail attım. Video veya ekran görüntüsü göndermiştim. Bu şahsı dava edeceğim demiştim bilgilerini (mail adresi falan çünkü mail adresini bilerek bir şekilde bulurdum) istemiştim. Riot veremeyiz demişti. Yani bir şey olmaz :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı