Merhaba arkadaşlar.
LoL'den HWID ban yedim. Yeni PC aldım ban yiyen hesabımla Valorant'a girersem yeni bilgisayarım da LoL'den HWID yer mi?
İyi sosyaller.
Hileden yemiştir büyük ihtimalle LoL'de Script diyorlar sanırım. Küfürlü iletişim olsaydı HWID yemezdi (yani öyle biliyorum).Neden ban yediniz?
Neden kahkaha emojisi atmışlar anlamadım çoğu kişi küçükte olsa bir kere bile olsa online oyunda hile açmaya çalışmış veya açmıştır diye düşünüyorum. Ki bende açtım ve cezamı alarak akıllandım gerçi o zamanlar küçüktüm.Merak edip script açtığım için yedim. Sonra bilgisayarı komple değiştirmem gerekti.
Şimdi lolden banlı olan hesapla valoranta girersem vanguard tespit edip yeni bilgisayarımı da lolden banlar diye korkuyorum.
Zaten hileyi merak ettiğim için sadece bir oyunda açıp ban yedim ve bilgisayarı değiştirmek zorunda kalarak da hatamın bedelini ödedim o yüzden laf edenlere aldırmıyorum ama sorun valoranttan ban yemek değil zaten eski bilgisayarımda da lolden banlı olmama rağmen valoranta girebiliyodum ama şimdi bu bilgisayardan lolden banlı hesapla valoranta girersem lole birdaha bu bilgisayarla girememekten korkuyorum.Neden kahkaha emojisi atmışlar anlamadım çoğu kişi küçükte olsa bir kere bile olsa online oyunda hile açmaya çalışmış veya açmıştır diye düşünüyorum.
İnternet kafeye git orda açmayı dene açılırsa problem yok. LoL'de hile açtığın için Valorant'dan ban yiyeceğini sanmıyorum ikisi farklı oyunlar. Yani en azından Valve bunu yapmıyor CS2 den ban yersen TF2 oynayabiliyorsun.
Giremezsin zaten. Valorant'a girebilirsin eski hesabınla ama eski hesabına giriş yaparsan gireceğin tüm hesapların LoL'den ban yer.Zaten hileyi merak ettiğim için sadece bir oyunda açıp ban yedim ve bilgisayarı değiştirmek zorunda kalarak da hatamın bedelini ödedim o yüzden laf edenlere aldırmıyorum ama sorun valoranttan ban yemek değil zaten eski bilgisayarımda da lolden banlı olmama rağmen valoranta girebiliyodum ama şimdi bu bilgisayardan lolden banlı hesapla valoranta girersem lole birdaha bu bilgisayarla girememekten korkuyorum.
Ben lolden hwid yediğimde kaç ay süreceği yazmıyordu direkt hesap engellendi gibi bişi yazıyordu. 3 ay sonra denerim tekrar belki açılır. Teşekkür ederim <3Giremezsin zaten. Valorant'a girebilirsin eski hesabınla ama eski hesabına giriş yaparsan gireceğin tüm hesapların LoL'den ban yer.
HWID banlar RIOT'da 3 ay kadar sürüyor ve devamlı hile açılırsa sınırsıza kadar gidiyor. 3 ay beklerim diyorsanız problem yok.
Ban yediğinizde "kalıcı" ile alakalı kelime veya "kalıcı" yazmıyorsa sadece 3 veya 6 ay banlanıyorsunuz diye biliyorum.Ben lolden hwid yediğimde kaç ay süreceği yazmıyordu direkt hesap engellendi gibi bişi yazıyordu. 3 ay sonra denerim tekrar belki açılır. Teşekkür ederim <3
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.