LoL'e başlamalı mıyım?

Lol'ün stratejik yönü tamamiyle öldü. Oyun Reflekslerin iyiyse iyi oynayabilir refleksi iyi olmayanlara küfrederek rahatlayabilirsin. Çünkü herkes 6 saat günde lol oynamalı otp olmalı.
 
Hayır öğrenmeniz kolay olmaz çünkü oyunda bir sürü şampiyon var. Bunların arasında deneyip deneyip kendinize uygun bir şampiyon ve koridor bulmanız lazım. Bu bile uzun sürer. Kaldı ki önceden önlem ve pozisyon almak için tüm şampiyonların özelliklerini öğrenmeniz gerekecek. Ve bu hiçte kolay olmayacak.

İtemleri, rünleri ve ormanda yapılması gereken farklı şeyleri saymadım bile. Yani oyunu öğrenmek zaman alacak eğer çok oynarsanız ve cidden öğrenmeye çalışsanız bile en az 2 3 ayınızı alır. Bahsettiğiniz kişilerin o cümleleri söylemesinin sebebi sadece bağımlılık. Ve evet oyun ağır bir şekilde bağımlılık yapıyor.

Oynamaya başlamadan bende bu söze inanmazdım ama yapıyor. Toxic kitle konusunda ise evet her oyunda çok fazla toxic kitle var ama lolde biraz daha fazla var. Hatta TR sunucusu tamamen rezillikten ibaret ama mute all yapma gibi bir imkanınızda var.
 
Evet konu gayet açık. Çevremde değilse de sosyal medyada birçok kişiden görüyorum. Zamanında (bunun büyük bir aptallık olduğunu yeni fark ediyorum) birçok oyun için ekipman mahveden biriyim ama artık zarar vermiyorum ekipmanlara :D LoL'ü kolay öğrenir miyim veya başlamalı mıyım? LoL oynayanlar yazsa daha iyi olur.
Hayatının hatası olur uzak dur.
 
Küfürlerden rahatsız oluyorsan Avrupa batı (EU West)'de oynayabilirsin ama ben herkesi susturur da oynarım dersen Türkiye sunucusunda oyna çünkü Türkiye sunucusunda çok fazla küfür var ben bile kendimi savunmak için çok uzun ve ağır küfürler biliyorum ama bunu zorda kaldığımda kullanırım 😂
 
Bana LoL saçma geliyor şahsen e-sporcu olmıycaksam ligimin bir anlamı yok. Arada girip dereceli maçları trolleyip çıkıyorum adamın redini falan çalıyorum.
 

Geri
Yukarı