LoL'e başlanmalı mı?

Belki AB Batı sunucusunda başlayabilirsiniz derim ama her türlüsünden uzak durun. Oynayan çok kişi bile oyundan nefret ediyor ben de dahil ama niye oynuyoruz kimse bilmiyor.

2013'den beri oynuyorum çok eğlenceli fakat 2017'de dereceli maçlardan soğudum ben de sınırlı modları(URF, birimiz hepimiz için vs.) ve ARAM modunu oynamaya başladım keyfimi hiçbir şey bozamaz artık. Başlayacaksan oyuna girdiğin anda "/mute all" yazmanı tavsiye ederim. Oyun bu sonuçta eğlenmeye giriyoruz fakat insanlar sanki işin ucunda hayatları varmış gibi hırslı ve hadsizler...

LoL gayet güzel oyundur. Yapımcıları oyunu her zaman güncel tutmayı ve oyuncuları sıkmamayı başarmıştır. LoL'ün ülkemizde sevmeyeninin çok olmasının sebebi kitlesidir. Ne yazıkki habitatını LoL olarak belirlemiş ve ayrılmaya da ihtiyaç duymayan Klavyus Delikanlikus türü bölgede yaşayan diğer canlıları oyundan soğutmaktadır. Oynamak isterseniz tavsiyem EUW sunucusunda oynamanızdır. Orada bu tarz canlılarla karşılaşmanız daha düşük olasılıklıdır.

Peki küfür dışında başka kötü yanı var mı bu oyunun?
İnsanların küfür ve hakaretleri dışında ara sıra oyun satan arkadaşlar da oluyor, bunu da saymazsak cillop gibi oyun. Oyunun kendisinde hiçbir sıkıntı yok. Bazıları zaman zaman "Oyun çok dengesiz, falanca çok güçlü filanca çok güçsüz." gibi şeyler söylüyor, ama adamlar bu değişiklikleri bilerek yapıyor. Oyuna bi hareketlilik gelsin, hep aynı karakterler güçlü olmasın diye yapıyor. Zaten kusursuz dengeyi bulmaları imkansız, herkesi mutlu edemezler. Bu yüzden en büyük turnuvalar bu oyunda, bu yüzden her yerde ligleri var. Kendini hep güncel tutuyor.

Ben 6 ay önce başladım, şu an plat 3 üm. Zaten oyunu öğrenmem 3 ayımı aldı. Yeni başlayan biri için bu lig kusursuz gibi bişii bence. Baya sardı oyun. Fakat bu oyun karakterimi değiştirdi. Sinir hastası oldum resmen. Biri tık dese volkan gibi patlamaya hazırım. Şu anda da -yalan veya abartı yok- 4 maç üst üste afk geldi ve toplamda 6 kez üst üste lose aldım pc yi kırmak üzereyim sinirden😄

Uzun lafın kısası düzenli bir hayatı olan kimsenin başlamasını önermem. İstisnalar olabilir tabii her şey de olduğu gibi.

Arkadaşlar, ilk defa LoL oynayacağım eskiden dikkatimi çekmiyordu oyun, tavsiyeler verir misiniz?

Bak kardeşim oyunda Vayne denen çar seni kanser edecek. Urgot seni kanser edecek. Takımına gelen oyuncular besleyecek, küfür edecek, sana gang gelmeyecek, AFK kalacak lütfen o oyundan uzak dur lütfennn.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı