LoL'e nasıl başlanmalı?

Oyuna başlarken öğretici bölüm var zaten ama detaylı ve profesyonel isterseniz Lynx Çerez'in kanalına bakabilirsiniz. E-spor ligde oynayan bir takımın (DP) koçluğunu yapıyor.

Evet. Bu konu için izleyebileceğim video vs. var mı? Nereden yardım alarak başlayabilirim? Daha önce hiç MOBA oynamadım.

Türkiye sunucusunda başlamamanı öneririm. İnsanların hem oyun bilgisi zayıf hem çok toxicler. Belli bir rolü öğrenmek istiyorsan YouTube üzerinden yayıncı veya esporcuların yayın geçmişlerini izleyebilirsin, eğlenceli de oluyor.

Giriş seviye yapay zeka ile bir kaç maç atmak. Sonrasında seviyeyi orta seviye botlara karşıya kadar yükseltmek. Zaten üç mod var ama hepsini birer ikişer kere oynasan çözersin. Mobil Mobalar daha fazla öğretici koyuyor gibi geliyor bana hep. Bu yüzden mobilde öğrenip sonrasında bilgisayara geçebilirsin.

Evet. Bu konu için izleyebileceğim video vs. var mı? Nereden yardım alarak başlayabilirim? Daha önce hiç MOBA oynamadım.
Dorayı izleyebilirsiniz bakmayın milletin başlama dediğine gayet zevkli evet söven oluyor ama mute var oyunda
Ayrıca benim smurfüm bu: DarkgamerFT
Ekle beraber kasalım
Onun dışında folden gayet iyi TTTV iyidir ama biraz işi goygoya vuruyor troll tanıtım ile yetenekleri öğrenebilirsin eşyaları oyun önerir ve sende baka baka fikir sahibi olursun Ayrıca yeni oyuncu olduğunu belirtirsen takımın gayet yardımcısı olur

Türkiye sunucusunda başlamamanı öneririm. İnsanların hem oyun bilgisi zayıf hem çok toxicler. Belli bir rolü öğrenmek istiyorsan YouTube üzerinden yayıncı veya esporcuların yayın geçmişlerini izleyebilirsin, eğlenceli de oluyor.

Vallahi EUW'te görüyorum Zed'e adam mahvolmuş çıkıyordu?

Alışması zaman alan bir oyun daha önce bu tarz oyunlar oynamadıysanız. Karakterlerin potansiyellerini bilmeniz lazım. Tıpkı rainbow gibi. Sadece izleyerek öğrenileceğini sanmıyorum. Bence en azından 100-150 saat oynamak lazım. Bir müddet vakit geçirin, kendiniz ne yapabiliyorsunuz bakın. Daha sonra E-spor maçlarını izleyebilirsiniz ama eğlence amaçlı lol videolarını izlemeyin. Vakit kaybı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı