LoL'e başlanır mı?

Herkesi sustur kural 1.
2- Oyunu single player gibi gör. Kendin en doğru şekilde oynamaya bak, oyunun kitlesi, yayıncılar şu bu milleti suçlamaktan kendini geliştiremiyor. Çoğu zaman yanlış yaptığın ve geliştirebileceğin onlarca şey olacak oyunda.
3- Mutlaka bir rol seç hep o rolü oyna o rolü araştır, o rol hakkında ingilizcen varsa skillcapped lol videolarını yoksa türkçe rehberler vs izle, izlediğin kişinin mutlaka güncel oalrak west serverında challenger olmasına dikkat et.
4- OTP olabilirsin. Sevdiğin bi çar varsa tüm matchuplarını öğrenip normale göre çok daha hızlı rank atlayabilirsin. Başlangıçta seçtiğin rolde 2-3'te şampiyon seçip tam anlamıyla otp olmasan bile onları oynaman çok iyi olur.

Herkesi sustur kural 1.
2- oyunu Single Player gibi gör. Kendin en doğru şekilde oynamaya bak, oyunun kitlesi, yayıncılar şu bu milleti suçlamaktan kendini geliştiremiyor. Çoğu zaman yanlış yaptığın ve geliştirebileceğin onlarca şey olacak oyunda.
3- mutlaka bir rol seç hep o rolü oyna o rolü araştır, o rol hakkında ingilizcen varsa skillcapped LoL videolarını yoksa Türkçe rehberler vs izle, izlediğin kişinin mutlaka güncel oalrak West serverında Challenger olmasına dikkat et.
4- OTP olabilirsin. Sevdiğin bir çar varsa tüm matchuplarını öğrenip normale göre çok daha hızlı rank atlayabilirsin. Başlangıçta seçtiğin rolde 2-3'te şampiyon seçip tam anlamıyla OTP olmasan bile onları oynaman çok iyi olur.

1. maddeyi uyguladım zaten :d geri kalanına da bakacağım teşekkür ederim.

Sadece sıralı deyip geçme oyunun bağımlılık etkisi de var Online oyun sonuçta oyna oyna bitmez ömürden ömür alır başlamadan bırakmak en iyisi.

Sadece sıralı deyip geçme oyunun bağımlılık etkisi de var Online oyun sonuçta oyna oyna bitmez ömürden ömür alır başlamadan bırakmak en iyisi.
Bilgisayar yerine telefona indirdim. Oradan arada giriyorum maçlara. Bilgisayara indirseydim muhtemelen dediğin gibi olurdu.

Selam dostlar, yakın zamanda Arcane'nin 2. sezonu çıktı ve sanat tasarımı olsun hikaye olsun karakterler olsun çok ilgimi çekti. Geçmişte LoL'ü de az çok deneyimledim ama hiçbir şey hatırlamıyorum MOBA olması dışında. Diziden sonra da aşırı ilgimi çekti. Ama kitlesel problemleri olduğunu duydum. Bu sorun hala devam ediyor mu? Sıralamalı bile girmeyi pek düşünmüyorum biraz deneyimleyip eğlenmek istiyorum.
2015 ten beri "kitlesel" problem devam ediyor, tek tr değil tüm lol communityleri birbirinden kötü buna euw ve eune dahil, ve hayır sakın ve sakın lole başlama, bunu uzun uzun maddelerle anlatabilirim ama en kısa hali. Deneyimleyebileceğin bir oyun değil, oyuna başladığın gibi eğlenmende mümkün değil, arcane e aldanma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı