Neolin
Hectopat
Daha fazla
Hayırlar gayet açıklayıcı teşekkürler :dHayır.
Aynı zamanda Wild Riftte indirdim baktım ikiside zorluyor ve ailevi değerlerime küfür yiyorum o zaman mobile legends'a bakarım. hep hikayeli oyunlar oynamama rağmen fazla girişmediğim halde içinde bir moba açlığı var. Tek oynadığım online oyunda fortnite falan.Tabii ki de başlanmamalı başlayacaksanız Wild Rift oynayın ranked oynayın ara ara oynayıp platin eloya falan çıkarsınız tatlı tatlı oynarsınız PC'deki hali çok beter kitlesel problem olarak en baba oyun LoL.
Sıralı girmek pek sağlıklı gelmiyor onca şeyden sonraBence başlanır. Dereceli oynamazsın. Sıralıda eğlencesine takılırsın. Kitlesi evet toxic ama bence oyunu eğlenceli yapan şey de bu kitle.
Evet o tür modların eğlenceli olduğunu duydum deneyebilirim. Ve son tavsiyene mutlaka uyacağım durduk yere dedemi conk bayırından atmalarını istememOynamayı öğrendikten sonra ARAM modu ya da arada bir gelen eğlence modları çok güzel oluyor oyunu oynarken de takım arkadaşlarını susturmayı unutma![]()
dediğim gibi rank kasma gibi amacım yok fortnite dışında hiçbir oyunda rank peşinde koşmadım. Sadece eğlenmek istiyorum.Oyunda rank kasmak istiyosan şimdiden vazgeç. Aşırı fazla yığılma var düşük ranklarda. Oyunun zehir olur berbat. Lanet olsun başladığım güne
Çok geç.Türkiye serveri girmezsen sorun olmaz.
Zaten online oyun bir tek fortnite oynuyorum. onun dışında full hikayeli oyunlar oynayan birisiyim bu zamana kadar lol olsun valo olsun hep kıl oyunlar olarak görmüşümdür ilgimi çeken bir tür değildi. Ama nedense şu arcane çıktığından beri hiç oynamama rağmen içimde bir moba isteği oluştu. Takımı susturup oynayıp görmek istiyorum. muhtemelen çok dayanamayacağım. Hikayeli oyunlar candır.Oyun kaliteli de kitlesi anlatılamayacak kadar berbat, 50ms ile EU West'de oynarım diye de düşünme oranın kitlesi de iyi değil, Online video oyunlarından soğumama sebebiyet veren oyundur. Hikayeli oyunları sevmeye bak onun da dozunu kaçırma başka hobilerde bul. Rekabetçi istiyorum dersen CS2 önerebilirim ama hile sorunu hala var ve topluluk sunucuları hariç, oyunda vuruş hissiyatı hala CS:GO seviyesinde değil ping yüksek packet loss sabit değil inip çıkıyor. (sistemin iyi olsa bile)