Edin hocam ama rank kasıcam diyosanız 30 levele kasmak peygamber sabrı.Valla bugün yanlışlıkla VPN'i açık unutmuşum yurt dışı hesabı açmışım. Ondan mı devam etmeliyim? (sonradan Türk hesabı açtım tabii)
Onun yerine 30 level unranked hesap satın almak daha mantıklı çok ucuz çünkü. (ama çok smurf var biraz zorlar)Edin hocam ama rank kasıcam diyosanız 30 levele kasmak peygamber sabrı.
Hocam ban ihtimaliniz var ama ban yiyeceğinizi düşünmüyorum(ban yerseniz yeni hesap alırsınız). Bide aklınızda bulunsun westte silver 4 adam trde gold 4 adama bedel.Onun yerine 30 level unranked hesap satın almak daha mantıklı çok ucuz çünkü. (ama çok smurf var biraz zorlar)
Ban ihtimali var zaten fakat Riot çok üstüne düşmüyor. Ben hesap satın aldım, hesap satın aldım, raporlayın beni, raporlayın beni diye gezmezseniz oyunda sorun çıkmaz.Hocam ban ihtimaliniz var ama ban yiyeceğinizi düşünmüyorum(ban yerseniz yeni hesap alırsınız). ,
Çok abartmayın yine de. Oradada Toxic bir kitle var.Bide aklınızda bulunsun westte silver 4 adam trde gold 4 adama bedel.
Toxicten ziyade ırkçı var hocam.Ban ihtimali var zaten fakat Riot çok üstüne düşmüyor. Ben hesap satın aldım, hesap satın aldım, raporlayın beni, raporlayın beni diye gezmezseniz oyunda sorun çıkmaz.
Çok abartmayın yine de. Oradada Toxic bir kitle var.
Lolskin mantığında çalışıyor hocam aslında.Ban ihtimali var zaten fakat Riot çok üstüne düşmüyor. Ben hesap satın aldım, hesap satın aldım, raporlayın beni, raporlayın beni diye gezmezseniz oyunda sorun çıkmaz.
Çok abartmayın yine de. Oradada Toxic bir kitle var.
Merhaba. Pandemi zamanında arkadaşlarla günde 10 saat oynuyordum. Tabii o zamanlarda kullandığım ana mailim vs. farklıydı ve kayıptı hesap. Artık yok olmuştu. Ben de salmıştım LoL'ü. Oynadığım zamanlarda toxic bir kitlesi vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum. Bugün tekrardan oynadım 3-4 saat ve açıkçası tekrardan sardı. Ama ben tabii mikrofonu vs. kapattığım için takım arkadaşlarımın sesini duymuyorum. Açıkçası bilgisayarım kötü yani GeForce NOW EU'dan oynuyorum oynamak istediğim oyunları ama bir süre sonra sıkıyor. Sizce tekrar başlamalı mıyım LoL'e?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.