LoL'ü bırakmalı mıyım?

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Oyuna yeni başlayanlar bile Kindred oynayan beni rahatlıkla kesebiliyor. Başka karakter sevmiyorum ve elmasa olmak istiyorum ama hal böyleyken de kendimi aşırı derecede yeteneksiz insan olarak görüyorum ve 2 gündür istemci yüzünden de 50 LP kesildi. Seçim ekranına almıyor diye ceza yedim hep.

Hal böyleyken oyunu bırakmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Becerin yoksa ve keyif alamıyorsan oyunun anlamı kalmıyor. İkisinden birisi olsa devam edilirdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Becerin yoksa ve keyif alamıyorsan oyunun anlamı kalmıyor. İkisinden birisi olsa devam edilirdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neye göre becerim yok onu da bilmiyorum.

LoL vs oyunu değil takım oyunu diye hatırlıyorum Metin2 ve Knight Online tarzı bir oyuna geçerseniz oyuna yeni başlayan biri sizi kolay kolay öldüremez.

Kindred 2 eşya bitirdiğinde (rüzgarın hiddeti-çizme veya kraken-çizme) çok güçlü oluyor aslında. Size uygun bir karakter değil gibi. Orman oynamak istiyorsanız Nocturne veya Xin Zhao gibi daha basit karakterler tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı