LoL'ü nasıl bırakabilirim?

Sen en başta bir oyunu sil. Her yüklendikten sonra oyunu sil bir müddet sonra usenirsin yuklemezsin veya yüklenirken ders çalış stonks.

Satın, hem elinize para geçer altına dövize vb. yatırıp paranız katlanırken üniversite için biraz olsun paranız çıkar. LoL oynayan bir arkadaşım Valorant'a geçerek LoL'u bırakmıştı, şimdi Valorant'a taktı kendileri .

Üniversite 4. sınıftım çift ana dal yapıyordum 8 ff geldi sebep Knight Online cz de estirdiğim terördü.
Bir akşam dersten hiçbir şey anlamadığım makro iktisat dersinde kafamı kitaba koyup geldikten sonra duş alıp kravat takım ile ayna karşısına geçip karanlık yurt odalarında geleceğimle ilgili bir tercih yapmam gerektiği kanısına vardım çok sevdiğim karakteri satacaktım. Ve ta Bursa'dan bir alıcı bulup 4 yıllık emektarımı satıp okulumu bitirip işssizliğe adım attım. Sonra işe girdim başka şeyler oldum orası ayrı hikaye devamı.

Daha önce açtığın ilk iki konunun yorumlarını okuyarak...

Sonuç iyi mi hocam tünelin sonu aydınlık mi?

Adam hâla birakamamış. Benim uykum geldi her şeye gülesim geliyor iyi geceler herkese.

Ben 502 Levelim Aram oynarım, sandık ve etkinlikleri kovalarım. LoL'ün sihirdar vadisi oynamıyor artık.

LP bir anlam ifade etmediği gibi iş çok şansa döndü ve oyuncu sayısı aram kaydı hep.
Millet 15-20 dk. kaybetsede üzülmüyor. Skoru güzel oluyor çünkü.

Sihirdarda artık çok oyanyanda az oynayanda farketmiyor. Her karakter ya çok kolay yada çok bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…