Satın, hem elinize para geçer altına dövize vb. yatırıp paranız katlanırken üniversite için biraz olsun paranız çıkar. LoL oynayan bir arkadaşım Valorant'a geçerek LoL'u bırakmıştı, şimdi Valorant'a taktı kendileriDostlar 343 level oldum hala oyunu bırakabilmiş değilim. 11.sınıfım ve seneye üniversiteye hazırlanacağım hatta ne seneyesi bu seneden itibaren. Fakat şu lanet oyunu bırakamıyorum yapmam gereken işler var üniversite için özellikle çok hayallerim var fakat şu oyunu bırakamıyorum bırakırsam o kadar mutlu olacağım ki. Ama olmuyor işte kaç kere bırakacağım diye denedim sonra tekrardan geri başlıyorum silsem geri indiriyorum hemen yükleniyor zaten bilgisayarıma. Çok sinirleniyorum insanına oyununa falan ama bırakamıyorum yine de hem acı hem de zevk alıyorum. Nasıl bırakabilirim? Allah aşkına bilen yok mu ya kesin bir çare :/
Sonuç iyi mi hocam tünelin sonu aydınlık mi?Üniversite 4. sınıftım çift ana dal yapıyordum 8 ff geldi sebep Knight Online cz de estirdiğim terördü.
Bir akşam dersten hiçbir şey anlamadığım makro iktisat dersinde kafamı kitaba koyup geldikten sonra duş alıp kravat takım ile ayna karşısına geçip karanlık yurt odalarında geleceğimle ilgili bir tercih yapmam gerektiği kanısına vardım çok sevdiğim karakteri satacaktım. Ve ta Bursa'dan bir alıcı bulup 4 yıllık emektarımı satıp okulumu bitirip işssizliğe adım attım. Sonra işe girdim başka şeyler oldum orası ayrı hikaye devamı.
iş bakımından iyi ama oyunu özlüyorsun artık oyun yok iş bakımından da şöyle çok şükür ama bu ülkede herkez işinden şikayetçidir çünkü hak ettiğini alamazSonuç iyi mi hocam tünelin sonu aydınlık mi?
Daha önce açtığın ilk iki konunun yorumlarını okuyarak...
LoL nasıl bırakılır?
3.5 senedir aralıksız LoL oynuyorum ve artık bunalmaya başladım. Mesela şu an oyundan çıktım çok fena sinirliyim, bir daha oynamayacağım diyorum ama yarın oynayasım geliyor ve bırakamıyorum. Siliyorum oyunu tamam eyvallah, 5 gün sonra geri indiriyorum. Diyorum sadece 1 2 el oynarım, o 1 2 el...www.technopat.net
LoL nasıl bırakılır?
Arkadaşlar uzun zamandir LoL oynuyorum 3.5 seneye yakindir ve araliksiz tabii. Birakmak istiyorum birakamiyorum. İstek var ama sonra ertesi gun yeniden oynama istegi geliyor ve islerimi yapamiyorum derslerime calisamiyorum. Zamanimdan cok caliyor. Nasıl kurtulacağım? Kac kere birakmayi denedim...www.technopat.net
Ben 502 Levelim Aram oynarım, sandık ve etkinlikleri kovalarım. LoL'ün sihirdar vadisi oynamıyor artık.Dostlar 343 level oldum hala oyunu bırakabilmiş değilim. 11.sınıfım ve seneye üniversiteye hazırlanacağım hatta ne seneyesi bu seneden itibaren. Fakat şu lanet oyunu bırakamıyorum yapmam gereken işler var üniversite için özellikle çok hayallerim var fakat şu oyunu bırakamıyorum bırakırsam o kadar mutlu olacağım ki. Ama olmuyor işte kaç kere bırakacağım diye denedim sonra tekrardan geri başlıyorum silsem geri indiriyorum hemen yükleniyor zaten bilgisayarıma. Çok sinirleniyorum insanına oyununa falan ama bırakamıyorum yine de hem acı hem de zevk alıyorum. Nasıl bırakabilirim? Allah aşkına bilen yok mu ya kesin bir çare :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.