LoL'ya da DotA 2'ye başlanır mı?

567779

Decapat
MOBA tarzı oyun oynayan çok arkadaşım var ve izlerken oynaması zevkli gibime geliyor. Ama genel olarak kitlesinden dolayı tavsiye edilmediğini duyuyorum. Ne düşünüyorsunuz, başlanır mı, başlanırsa hangisine başlanır?

Son düzenleyen: Moderatör:
MOBA tarzı oyun oynayan çok arkadaşım var ve izlerken oynaması zevkli gibime geliyor. Ama genel olarak kitlesinden dolayı tavsiye edilmediğini duyuyorum. Ne düşünüyorsunuz, başlanır mı, başlanırsa hangisine başlanır?
LoL başlamayı düşünüyorsanız TR server'ından kesinlikle uzak durun. EU-West sunucusu sizin için çok daha güzel bir tercih olacaktır. Onun dışında eğlenceli bir oyun, birkaç hafta mekanikleri zorlar ama alışırsınız zamanla.

LoL biraz daha genel kitleye hitap eden bir oyun DotA 2'e göre. Ben DotA2 öneririm ama LoL oynamak isterseniz Türkiye sunucularında oynananınızı veya kulaklık takmamanızı öneririm.

Hocam aman LoL oynamayın eğer oynayacaksanız TR serverinden uzak durun ilk kez oynadığımda ailevi değerlerime küfür yemiştim.

Hocam ben çok eğleniyorum Lol oynarken ancak rank atlama hevesinden dolayı saatlerce ekran başında tutuyor istemeden de olsa bağımlılık yapıyor yani ama güzel bir oyun oynanabilir.

Oynanabilir, ranked girmeyin (2/21 jinx geldi)

LoL basit DotA zor. LoL daha anlaşılabilir kolay max level 18 (tam hatırlamıyorum yanlış olabilir), level uçurumu olmuyor genellikle rakip ile aranda. Ama DotA‘da level uçurumu fazlasıyla oluyor. Alt koridorda maç başı öldün mü oyun senin için artık inanılmaz zor. Çünkü adam level aldı o adam o farkı sen gelene kadar 1-2 seviye yapacak ve sen bir şey yapamayacaksın. Ama bence DotA hem daya iyi hem daha zevkli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı