Longline Marka SSD Alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şu zamana kadar SSD kullanıcısı olarak, bilgisayarımı satıp yenisini alınca HDD'ye döndüm. İdareten beni 7200 RPM götürür diye düşünüyordum ama çok eksiklik yaşadım. Bu yüzden tekrar bir SSD alma yoluna koyuldum. Daha önceki SSD modelim Samsung Evo 850 500GB'Ti. Şimdi ise M.2 SATA ile devam etmek istiyorum. İnternette Longline 512 GB bir M.2 SATA buldum. Fiyatı da çok uygun geldi. Ayrıca, okuma ve yazma hızı da gayet yüksek göründü gözüme. Sizce alınır mı? Bir sıkıntı yaşar mıyım?

Arkadaşlar merhaba, şu zamana kadar SSD kullanıcısı olarak, bilgisayarımı satıp yenisini alınca HDD'ye döndüm. İdareten beni 7200 RPM götürür diye düşünüyordum ama çok eksiklik yaşadım. Bu yüzden tekrar bir SSD alma yoluna koyuldum. Daha önceki SSD modelim Samsung Evo 850 500GB'Ti. Şimdi ise M.2 SATA ile devam etmek istiyorum. İnternette Longline 512 GB bir M.2 SATA buldum. Fiyatı da çok uygun geldi. Ayrıca, okuma ve yazma hızı da gayet yüksek göründü gözüme. Sizce alınır mı? Bir sıkıntı yaşar mıyım?

Ben aldım çokta memnunum bence al. Bu M.2 SSD bak derim
XPG Spectrix S40G AS40G-512GT-C RGB 512 GB M.2 SSD

NAND ozelligi olmayan adi sani duyulmamis yada kronik sorunlu oldugu bilinen SSD lere para vermekten se biraz daha sabredip daha iyileri tercih edilmeli. Boylelikle urunu alinmayan firmalar ya cekilir sektorden yada kendilerine ceki duzen verir. Her iki durumda tuketici yararina olur.

Ben aldım çokta memnunum bence al. Bu M.2 SSD bak derim
XPG Spectrix S40G AS40G-512GT-C RGB 512 GB M.2 SSD
Daha güzelmiş. Diğerine nazaran.
NAND ozelligi olmayan adi sani duyulmamis yada kronik sorunlu oldugu bilinen SSD lere para vermekten se biraz daha sabredip daha iyileri tercih edilmeli. Boylelikle urunu alinmayan firmalar ya cekilir sektorden yada kendilerine ceki duzen verir. Her iki durumda tuketici yararina olur.
NAND nedir?

Daha güzelmiş. Diğerine nazaran.

NAND nedir?
Kisaca diske yazilacak verilerin hem korunmasinda hem de hangi bilgi nereye yazilacak gibi islemleri duzenlenmesini saglayan bir cip yazilim destegi gibi bir sey. Olmadigi durumda disk dolmaya basladiginda yada bir veri silinip yerine yeni veri islenmesi uzayabiliyor yada sorun yaratabiliyor.

Herhangi bir arızada karşınızda muhattap bulmanız zor olabilir. En kötü 1 ay daha birikim yapıp adata xpg serisinden almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı