Loot yapmaktan oyunu oynayamamak

metehanmert1907

Femtopat
Daha fazla  
Günaydın, hazır Cyberpunk'tan çıkmışken tazesinden konu açayım dedik, bu arada spoiler vermeyin. Cyberpunk, metro gibi loot toplanılan oyunlarda lootları toplamaktan oyun oynayamıyorum. Gereksiz ne varsa dolduruyorum, bunu yapmazsam oyunu oynamamış sayıyorum kendimi. 10 kişi saldırırken bile loot yapıyorum, başlarda saldırırken yapmazdım, artık hastalığım boyut atladı. Sizde de var mı böyle değişik takıntılar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın, hazır Cyberpunk'tan çıkmışken tazesinden konu açayım dedik, bu arada spoiler vermeyin. Cyberpunk, metro gibi loot toplanılan oyunlarda lootları toplamaktan oyun oynayamıyorum. Gereksiz ne varsa dolduruyorum, bunu yapmazsam oyunu oynamamış sayıyorum kendimi. 10 kişi saldırırken bile loot yapıyorum, başlarda saldırırken yapmazdım, artık hastalığım boyut atladı. Sizde de var mı böyle değişik takıntılar?
Bunun nedeni büyük ihtimalle çok kasılıp en iyi olmak istemeniz. Bendede mesela hep mouseun ateş etme tuşuna tıklıyorum. Buda görevlerime etki ediyor.

Tam beni anlattınız. Diablo, Grim Dawn, Path of Exile, vb. oyunlarda loot alacağım diye hardcore da çok öldüm. Hala devam ediyorum ancak güvenli olduğundan emin olduğumda yapıyorum. Mesela 1 2 düşman kalmışsa sadece.

Hocam bu tarz şeyler bende de var, mükemmeliyetçilikten kaynaklanıyor, bir türlü önüne geçemedim, bazen paranoyaklaşıyorum, olmayan bir şey olmuş gibi geliyor, ne ilaç ne psikolog düzeltti, bunun çözümünü arıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı