Her oyunda çalışmıyor sanırım. ETS 2 ve RDR 2 de ne yaptıysam bir faydasını göremedim. Aksine FPS düşürdü.
fullscreen çalışmıyor, borderless windowed yada windowed açmanız lazım. geri sayım başladığında bitmeden hemen oyuna tıklamanız lazım. bir de MSI Afterburner gibi uygulamalar oyunun FPSini ölçemiyor, kendi fps ölçerini kullanman lazım lossless scaling'in.Her oyunda çalışmıyor sanırım. ETS 2 ve RDR 2 de ne yaptıysam bi faydasını göremedim. Aksine FPS düşürdü.
Fullscreen çalışmıyor hocam.Galiba sadece bende dogru calismiyor bu program. Calistiriyorum ama FPS tam tersi.
Fullscreen çalışmıyor, borderless windowed ya da windowed açmanız lazım. Geri sayım başladığında bitmeden hemen oyuna tıklamanız lazım. Bir de MSI Afterburner gibi uygulamalar oyunun FPS'ini ölçemiyor, kendi FPS ölçerini kullanman lazım Lossless Scaling'in.
Fullscreen çalışmıyor hocam.
Ben aldım gayet memnunum Rust oyununda 60-70 FPS alırken şu anda 120-130 FPS alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.