Lossless Scaling çöp mü?

İşletim sistemi
Windows 11

XxVetraN1ghtxX

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H (2.00 GHz)
Ben Steam'deki olumlu yorumlara inanıp Lossless Scaling aldım. GTA 5 açtığım anda Lossless Scaling bana yapay zeka videolarındaki bozulmalar gibi bir sonuç verdi, yanlış ayarları yaptığımı düşünmüyorum. Bir sürü YouTube videosuna baktım, herkes uygulamayı övmüş, testleri vermiş ama hiçbiri yapay zeka bozulmaları gibi sonuç vermemiş. Sizce bu uygulama çöp mü, iade edip kendime yeni bir şey alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Steam'deki olumlu yorumlara inanıp Lossless Scaling aldım. GTA 5 açtığım anda Lossless Scaling bana yapay zeka videolarındaki bozulmalar gibi bir sonuç verdi, yanlış ayarları yaptığımı düşünmüyorum. Bir sürü YouTube videosuna baktım, herkes uygulamayı övmüş, testleri vermiş ama hiçbiri yapay zeka bozulmaları gibi sonuç vermemiş. Sizce bu uygulama çöp mü, iade edip kendime yeni bir şey alınır mı?

Ben denemiştim. hikayeli oyunlarda işe yaradığını duymuştum. ben hikayeli oynamadığım için eski kötü PC'mde Fortnite da denemiştim görüntüyü çöp etmesini geçtim, gecikmenin haddi hesabı yoktu. iade etmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı