Lossless Scaling FPS sabitleme nasıl yapılır?

Hera092

Decapat
Daha fazla  
Ben FiveM oynuyorum, bazen çok kişi ortamlarda FPS'im düşüyor. Bu programı kullanarak FPS'imi 100'den 150'ye çıkardım ama buna ihtiyacım yok çünkü bilgisayarımı ısındırıyor. Ben mesela FPS'im 40 sabit olsun ama 70 yapsın gibi bir şey istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir böyle bir şey var mı?

40 olsun ama 70 yapsın olmaz da X2, X3 ile 80-120 olur. Soruya gelecek olursak sabitleme işi Riva Tuner Statistics Server öneriyorum, temiz iş görür. Bununla sabitleme yapıp daha düşük X2, X3 değerleri elde edebilirsiniz.

Ben FiveM oynuyorum, bazen çok kişi ortamlarda FPS'im düşüyor. Bu programı kullanarak FPS'imi 100'den 150'ye çıkardım ama buna ihtiyacım yok çünkü bilgisayarımı ısındırıyor. Ben mesela FPS'im 40 sabit olsun ama 70 yapsın gibi bir şey istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir böyle bir şey var mı?

Ekran kartınız NVIDIA diye gördüm.

NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarların yönetilmesi > program ayarları.

Program ekle ve maksimum kare hızına tıklayıp bir FPS belirt mesela 70 kaydet çık.

Ekran kartınız NVIDIA diye gördüm.

NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarların yönetilmesi > program ayarları.

Program ekle ve maksimum kare hızına tıklayıp bir FPS belirt mesela 70 kaydet çık.

Aynen olmadı sanmıştım 40 yaptım oyunun kendisinden 80 FPS veriyor teşekkür ederim yardım eden herkese.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı