Lossless Scaling gerçekten işe yarıyor mu?

Hocam oyunun kendi ayarlarında açık olan DLSS'i kapatıp mı kullanmalıyız yoksa bir problem olmaz mı?

DLSS ile birlikte kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Bu program bütün hikayeli oyunlarda çalışıyor mu acaba? Katkı sağlar mı?

Bu program bütün hikayeli oyunlarda çalışıyor mu acaba? Katkı sağlar mı?

Bazı nadir oyunlarda FPS düşürüyor ama onun dışında tüm oyunlarda çalışıyor.

Çok teşekkürler hocam. Daha da zam yemeden almak lazım o zaman.

Korsan tavsiye etmiyorum ama çok hızlı kırıldı zaten Steam de ucuz alın gitsin bende korsan kullanıyordum sonra aldım 3 dolara.

Korsan tavsiye etmiyorum ama çok hızlı kırıldı zaten Steam de ucuz alın gitsin bende korsan kullanıyordum sonra aldım 3 dolara.
Hocam 3.5 dolar hiç bir şey değil ya. Maliyeti çok yüksek değilken hem yapımcıya destek amaçlı hem de orijinal yazılım kullanmak lazım.

Hocam 3.5 dolar hiçbir şey değil ya. Maliyeti çok yüksek değilken hem yapımcıya destek amaçlı hem de orijinal yazılım kullanmak lazım.

Katılıyorum ama test etmeden 3.5 dolar vermek istememiştim.

Aynısını bende yapmıştım. Çalıştığını düşündüğüm gibi satın aldım bende. 3.5 dolar günümüzde pahalı bir fiyat değil.

Aynısını bende yapmıştım. Çalıştığını düşündüğüm gibi satın aldım bende. 3.5 dolar günümüzde pahalı bir fiyat değil.
Tabii tabii hocam siz bu programın ilk başlarından aldığınız için ilk başta test etmek istemeniz normal. Şimdi bu konuya ve videolara baktığımızda dolu test ve yorum var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı