Lossless Scaling gerçekten kullanışlı mı?

Lossless Scaling içerisindeki framelimiterlar sabit değerler, bu değerler her zaman istenilen pefromansta sınırlamada yeterli olmayabiliyor. Örneğin 144hz monitörde 74fps alınan bir oyunda programın sunduğu en yakın fps limti değerleri 48 ve 72. Fakat 60 veya 55fps limit koymak daha iyi bir sonuç verebiliyor. Aynı zamanda Nvidia Reflex desteği yok. RivaTuner Statistics Server'in Nvidia ekran kartlarında (900 serisi ve üzeri) Nvidia Reflex ile fps limitleme özelliği mevcut. Bu gecikmeyi ciddi şekilde azaltan bir teknoloji.
Oyunda Nvidia Reflex açarsak devre dışı mı kalır program şimdi?

Oyunda Nvidia Reflex açarsak devre dışı mı kalır program şimdi?
Nvidia Reflex input lag azaltan bir seçenek. Overlay olarak çalışmıyor yani programın çalışmasını etkilemiyor. Oyun içi Nvidia Reflex kullanıp fps limitlemek için kullandığın RivaTuner üzerinde Nvidia Reflex yerine async seçebilirsin.

Son düzenleme:
Mesajları okursanız oyunda titreme tarzı şeylerin olduğunu söylüyorlar. FPS yükseldiğinde illa her zaman oyun akıcı olacak diye bir şey yok.

Alakası yok kaç tane oyunda kullandım kalite düşüklüğü akıcılık sorunu yaşamadım.

Gerçekten 60 FPS gibi hissettirmiyorsa hala 30 FPS alıyorsundur. Ben gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Hissettiriyor işte dostum inanıp inanmamak sana kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı