Lossless Scaling gerekli mi?

Poyraz osman bro

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 İ79750h 8gb ram
Merhaba. Spider-Man Remastered oynamak istiyorum ama laptopum çalıştırır mı emin değilim. Lossless Scaling alıp oyunu öyle çalıştırsam bir sorun çıkar mı?
Bundan da emin değilim Steam'den ilk defa alışveriş yapacağım iade konusunda da ne kadar güvenli olduğunu bilmiyorum.
Laptop: Monster Abra A5 v15.2

Hocam benım laptopumda işe yaramadı olan görüntüyü çamur etti bayağı her türlü ayarını yaptım gene işe yaramadı ama bunun sebebı benım laptopun güçsüz olmasıydı galiba sizinkinde iş yapar tahminimce ve Steam'den almıştım ben 1 saat kullanıp iade ettim sorunsuz paramı verdiler. Steam bu konuda 2 saati geçmediğiniz sürece sıkıntı yapmaz.

Merhaba. Spider-Man Remastered oynamak istiyorum ama laptopum çalıştırır mı emin değilim. Lossless Scaling alıp oyunu öyle çalıştırsam bir sorun çıkar mı?
Bundan da emin değilim Steam'den ilk defa alışveriş yapacağım iade konusunda da ne kadar güvenli olduğunu bilmiyorum.
Laptop: Monster Abra A5 v15.2

Kendi PC m de denedim kasmalar olsun gecikmeler olsun her türlü şeyi kötü sadece üst düzey PC'lerde iyi çalışıyor iyi PC yoksa lossless de yok demektir

Birçok oyunda aldığın FPS'i bile düşürüyor ve çok ciddi bir gecikmeye sebebiyet veriyor. Dizi film ve animeleri 60 FPS izlemek için güzel bir uygulama ama oyunlarda iyi çalışmıyor.

Ben de aldım ve iade ettim. İade konusunda Steam güvenli bir platform problem yaşamazsınız.

FPS drop yediğim oyunda denediğimde dropları baya azaltmıştı. FPS'in düşük olduğu oyunda ise hiç bir işe yaramıyor. Tavsiye edilen en az 30 FPS almanız. Sorunsuz çalışması için 60 ve 90 FPS tavsiye ediliyor.

Frame Generation görüntüyü iyileştirmez de kötüleştirmez de. LS ile beraber FSR vs. kullanmanızı önermiyorum, zaten X3 FPS aldığınız yerde ölçeklendirme teknolojisine gerek yok.

Öncelikle bu programı iyi kullanabilmek için yeni nesil bir karta ihtiyacınız var, aksi halde GPU buna yetişemeyeceği için FPS düşecektir. Onun dışında FPS sabitlemelisiniz, oyun içinde bir yerde 70 bir yerde 55 alıyorsanız olmaz, örneğin 45 FPS'e sabitleyip X3 modda çok daha akıcı oynarsınız. Programın genel mantığı FPS sabitlemeye dayanıyor, dinamik FPS kare oluşturmak için iyi değil.

Hala daha kasma hissi oluyorsa bu büyük ihtimalle monitörünüzden kaynaklanıyor.

60 ile 70 arası alsam yeter bana şu an Just Cause 4'e başladım önce onu bitireceğim sonra Spider-Man Remastered yerine 2'yi alıp öyle deneyeceğim. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim yarın alacağım uygulamayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı