Lossless Scaling Intel ekran kartında işe yarıyor mu?

brabrevaloyn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus x515ea
----------
15,6inç 90HZ IPS Panel
İntel 1135g7 + intel xe graphics
8GB RAM + 512-GB nVME SSD
Ekran kartım Intel Xe Graphics ve RDR2'yi 20 FPS oynamaktan bıktım Lossless Scaling diye uygulama varmış onu indirip kurarsam FPS'ye etkisi olur mu oluyorsa FPS 30 40 arası olur mu? Sistem özellikleri: Intel Xe Graphics Intel i51135G7 16 GB RAM 476 GB SSD.

Sistemde ise yarar ama performansi begenir misiniz bilemem. Ben kullandim aşırı gosting ve ping oldu. Deneyip gormekten baska careniz yok. Alin ise yaramazsa iade edersiniz.

Ekran kartım Intel Xe Graphics ve RDR2'yi 20 FPS oynamaktan bıktım Lossless Scaling diye uygulama varmış onu indirip kurarsam FPS'ye etkisi olur mu oluyorsa FPS 30 40 arası olur mu? Sistem özellikleri: Intel Xe Graphics Intel i51135G7 16 GB RAM 476 GB SSD.
Söylenene göre input lag yani gecikmeyi baya artırıyor fakat FPS 2 katına çıkıyormuş oyunda FPS kısıtlama yerini kaç Hz isen onun iki kat altına düşür yani 144:2 > 72Hz gibi.
Dene olmuyorsa boşver bende olmamıştı.

Hocam sistemimiz aynı, yalnızca benim ramim 8gb. Cs2’de denedim ama 30 fps’yi geçemiyorum.Sizde durum nasıl?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı