Lossless Scaling nasıldır?

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki gibi bir şey olabilir mi? Gerçek ise alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

alın.

Deneyimlediğim ve duyduğum kadarıyla çok kötü bir bilgisayarın varsa daha da kötü yapıyor ama ortalama bir şeyse iyi etkiliyor fiyatı vadettiği şeye göre bedava zaten sürekli güncelleme geliyor al dursun kenarda ileride değerlenir

Deneyimlediğim ve duyduğum kadarıyla çok kötü bir bilgisayarın varsa daha da kötü yapıyor ama ortalama bir şeyse iyi etkiliyor fiyatı vadettiği şeye göre bedava zaten sürekli güncelleme geliyor al dursun kenarda ileride değerlenir
Aslında hayır kötü bir bilgisayarın varsa daha kötü yapmaz sadece arka planda uygulama açıkken olduğu için kasan bir bilgisayar varsa böyle birşey olur.

Aslında hayır kötü bir bilgisayarın varsa daha kötü yapmaz sadece arka planda uygulama açıkken olduğu için kasan bir bilgisayar varsa böyle bir şey olur.

Kendim GT 730 da denedim arkada 10 tane sekme açık olsun akıcı Minecraft oynayabiliyordum loseles scalingle açınca oynamak imkansız hale getiriyor

Kötü bir bilgisayarın varsa daha da kötü ediyor. Bir gram etkisi yok. Kullanmayın. Kendim denedim 1 saat sonra iade ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı