Çözüldü Lossless Scaling R7 2700 GTX 1660S sistemdeki 250FPS'yi arttırabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Samet_29

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS'de 140-150 FPS, Valorant'ta 250-300 FPS alıyorum. Ekran kartım GTX 1660 Super ve AMD Ryzen7 2700 kullanıyorum. Bu şartlar altında Lossless Scaling FPS'i CS'de 300 Valorant'ta 500-550'ye çıkartabilir mi?

Çözüm
Arkadaşlar CS'de 140-150 FPS, Valorant'ta 250-300 FPS alıyorum. Ekran kartım GTX 1660 Super ve AMD Ryzen7 2700 kullanıyorum. Bu şartlar altında Lossless Scaling FPS'i CS'de 300 Valorant'ta 500-550'ye çıkartabilir mi?

Hocam uygulamayı Online oyunlarda kullanan bazı kişiler ban yemiş. Şu an kullanmamanızı öneririm. Ayrıca Online oyunlarda bu uygulama zaten kullanılmaz gecikmeyi ve input lag ı arttırıyor düzgün oynayamazsınız.
Peki bazıları online oyunlarda ban sebebi olduğunu yazmış yine bu forumda. Böyle birşey var mıdır?

165hz, daha yüksek fps iyidir hocam nasıl ne yapacaksın?
Eklediği giriş gecikmesi nişan almada ve karakteri görmede gecikmelere neden oluyor. Kısacası rekabetçi oyunlar için çöp benim gözümde. Hikayeli oyunlar için ise çok daha kullanışlı.

Nasıl yani öyle bir şey mi var ilk defa duydum, yani ben diyelim ki 240Hz kullanıyorum 500FPS almam işe yarar bir şey değil mi?
Bilmediğim için soruyorum.

500 FPS alsan da hissedeceğin 240 FPS olur. Bu arada bu programı CS2, Valorant tarzı oyunlarda kullanmayın input lag acayip artar FPS arttırayım derken oynanmaz hale gelebilir. Hikayeli oyunlarda açın bu programı.

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl yani öyle bir şey mi var ilk defa duydum, yani ben diyelimki 240hz kullanıyorum 500fps almam işe yarar bir şey değil mi?
bilmediğim için soruyorum
6 Sene önce açılan bir konu.

Hayır yaramaz 240hz ise monitörün hep 240 fps görürsün istersen 500fps al monitörün sana 240 fps gösterecek fazla alırsan hem ekranda yırtılmalar hem de droplar olabilir üstüne sistemin gereksiz ısınır.
Bir yaşıma daha girdim. Sağolasın o zaman oyunlarda fps'i 165'e sabitlemem daha iyi olur öyle mi?

Şahsen 60 ile 120 arasındaki farkı hissediyorum ama 120 nin üstündeki değerleri gören göz varsa harbiden helal olsun :)

Kendi sistemimde LoL oynarken bile fps yi 170 e sabitliyorum ( monitörüm 170hz )

Sınırsız da bıraksam rakibin attığı R yi 60hz ekrana göre daha hızlı görürüm diye bir düşüncem olmadı :) Aradaki tepki farkı milisaniyeler ile ölçülüyor zaten.

Hiçbir insanında milisaniye farkı yaratacak bir tepki vereceğini sanmıyorum. Süper kahraman değilse tabi :)

Peki neden? Zaten ekranım bana 165 FPS'i gösterebilecekmiş en çok, gerisi yırtılamalara sebebiyet verebilir yazıldı. 165'e sabitlemem neden önerilmez.

165'e sabitlemeniz input lagınızı yükseltebilir. 165Hz = 165FPS 6-7 ms civarına denk geliyor ve daha düşük ms almanız daha iyi olabilir. Hem input lag hem de ekranınıza gelen görüntünün daha hızlı olmasını sağlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı