Lossless Scaling sistemden sisteme fark ediyor mu?

Sistemden sisteme fark ediyor mu bilmiyorum ama oyundan oyuna farklılık gosteriyor kesinlikle. Mesela X oyunda kararlı ve iyi bir performans gosterirken Y oyununda normalde aldığım FPS'den bile daha düsük bir performans veriyor. Ama her halükarda ciddi bir gecikmeye de sebebiyet veriyor.

Ben oyunlarda pek bir faydasını görmedim iade ettim. Oyunlardan ziyade normalde 24 kare dizi filmleri veya videoları 60 FPS izleyebilme imkanı sunuyor ve güzel çalısıyor.

Sistemden sisteme fark ediyor mu bilmiyorum ama oyundan oyuna farklılık gosteriyor kesinlikle. Mesela X oyunda kararlı ve iyi bir performans gosterirken Y oyununda normalde aldığım FPS'den bile daha düsük bir performans veriyor. Ama her halükarda ciddi bir gecikmeye de sebebiyet veriyor.

Ben oyunlarda pek bir faydasını görmedim iade ettim. Oyunlardan ziyade normalde 24 kare dizi filmleri veya videoları 60 FPS izleyebilme imkanı sunuyor ve güzel çalısıyor.
Evet bende pek faydasını görmedim. Bugün başka bir sistemde denedim istediğin oyunda kullanamıyorsun kullansan bile gecikme, bulanma derken görüntü çok kötü oluyo bence.

Hocam CS2 de denemeyin ban yersiniz.

Hocam benim de düşük bir ekran kartım var Radeon 610M örnek olarak şu an Sifu oynuyorum Sifu'da orta ayarlarda 50 FPS alıyorum (gerçekten 50) uygulamayı aldım en optimize ayarları yaptım FPS 50'den 100'e çıkar mı yoksa 25'e mi düşürür.

Hocam benim de düşük bir ekran kartım var Radeon 610M örnek olarak şu an Sifu oynuyorum Sifu'da orta ayarlarda 50 FPS alıyorum (gerçekten 50) uygulamayı aldım en optimize ayarları yaptım FPS 50'den 100'e çıkar mı yoksa 25'e mi düşürür.
Çıkar ama bazı oyunlarda ekranda kayma vb. gibi problemler meydana geliyor. Sifu bilmiyorum, 3x modu var; 3 kat dahi arttırabilirsiniz artık.

Programı ilk God of War da denedim ve güzel sonuç alamadım. 60 FPS alırken 65'e falan çıkarıyordu birkaç ince ayar yaptıktan sonra düzeldi şimdi hala ara ara Squad ve RDR2 de kullanıyorum işe yarıyor ve bildiğim kadarıyla her sistemde düzgün çalışmıyor ona göre ayar yapmanız gereken sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı