Lossless Scaling sistemi ısındırır mı?

Consil55

Picopat
İnternette böyle birkaç yorum okudum. Lossless Scaling sisteme ekstra yük bindiriyor mu? Ben zaten yuksek sistem oyunlari GPU 80-85 işlemci 85-90 derecelerde oynayan biriyim. Yük bindiriyorsa daha ne kadar artar dereceler?

İnternette böyle birkaç yorum okudum. Lossless Scaling sisteme ekstra yük bindiriyor mu? Ben zaten yuksek sistem oyunlari GPU 80-85 işlemci 85-90 derecelerde oynayan biriyim. Yük bindiriyorsa daha ne kadar artar dereceler?

Lossless Scaling'i denemiştim FPS zaten 30'da falandı 20-30 oldu üstüne kalite çamur oldu. Her oyunda çalışmaz bence. Yük bindirmiyor ama.

Aslında pek fazla yük bindirmiyor ancak gözle görülür bir sıcaklık artışı ben laptobumda gözlemledim.
Lossles kapalı elden ring de yüksek ayarda 80 85 dereceleri görürken lossles açık şekilde sıcaklık 88 90 derecelere kadar çıkmıştı.
Tabi her oyunda yaşamadım bunu. Şuanlık tek dikkatimi çeken elden ringde yaşamamdı.

Lossless Scaling'i denemiştim FPS zaten 30'da falandı 20-30 oldu üstüne kalite çamur oldu. Her oyunda çalışmaz bence. Yük bindirmiyor ama.
Ben etsde denemiştim 30 fpsden 80e çıkmıştı full ayarlarda. Her oyunda olmuyor evet ama kütüphanede durabilir yinede birinde olmuyorsa birinde oluyor zaten fiyatıda çok pahalı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı