Arkadaşlar programı yanlış kullanıyor olabilirsiniz. Ben kendim 10+ saattir kullanıyorum şuanlık ne ekstra bir gecikme ile karşılaştım ne de fps im düşmesiyle karşılaştım.
Bir kere bu programın amacı orta seviye ya da orta alt seviye ekran kartları için verimli çalışması. Tabi yüksek seviye kartlarda da çalışıyor. Mesela elden ring de rtx 4090 da 120 fps alamazken bu programla 120 fps gecikme düşük şekilde oynayabilirsiniz.
Burada en önemli konu şu:
Siz biz X oyunun minimum 30 40 fps almalısınız ki program o oyunu akıcı yapsın ve gecikme en az olsun.
Ama siz gidip sallıyorum alan wake 2 de yüksek ayarlarda 20 25 fps alıp bu programı kullanırsanız işe yaramaz üstüne üstlük çok fazla gecikme ile karşılaşırsınız.
Benim denediğim Elden ring, manor lords, enshrouded, dirt 5 gibi oyunlarda minimum aldığım fps 35 40 idi. Bu sebeple program bende daha sorunsuz ve gecikme az hissedilecek şekilde çalıştı.
Ancak yine sahip olduğum no rest the wicked oyunu optimizasyonu çok kötü. Ben o oyunda 50 60 fps alsam bile anlık 20 25 lere düştüğü için mesela bu program bu oyunda verimli çalışmıyor, ms değerim bu oyunda 50 60 mslere varıyor ve bu yüksek bir değer.
Uzun lafın kısası herhangi bir oyunda kılçıksız 30 fps bence 40 fps almalısınız ki program hem akıcı olsun hemde gecikme az olsun.
Bu arada umarım fullscrendeyken programı açmıyorsunuzdur

çünkü fullscrende bu program çalışmıyor çalışssa bile hazır fps düşüyor.
Detaylı sorusu olanda sorabilir.