Louis çanta ile okula gidersem rezil olur muyum?

Fazla itici tarz ozellikle liseye gittiginizi dusunerek cringe geldi acikcasi. 50 kurus isteyen tiplerden fark yok. Okul cantasi neye yetmiyor. Eminim ilerde suanki tarzina bakip 'ulan ben ne giymisim' diceksin. Kekodan farki yok bana gore hatta 2022 update gelmis keko denebilir drill tarzcılara.

Drill takılmak tam olarak nedir ?
Nasıl bir giyim tarzı ?
indir (17).jpeg

Şu tiplerden hocam. 🤣

Yüzüne geçirdikleri şey hariç bir sıkıntı yok.
Komik olan nedir ?

Bunda sorun olan şey nedir ?
Kisaca bir halta yaramayan yeni nesil keko tipleri. Alttaki alintiladigim arkadas cok guzel aciklamis. 🙂
Gri eşofman, parlayan şişme mont, Nike'nin herhangi bir ayakkabısı, ve kafadı bir şapka.

Bütün gün drill müzik postları atan, elinde silahla, bıçakla, parlayan eldiven ile story atmak. Drill takılmak budur. Ya da ben böyle gördüm.

Yüzüne geçirdikleri şey hariç bir sıkıntı yok.
Komik olan nedir?

Bunda sorun olan şey nedir?

Sorun kıyafette değil giyen adamlarda. Genelde böyle giyiniyorlar. Hatırlar mısın çizgili Adidas eşofman, kolsuz şişme yelek ve puma giyen adamları nasıl bela tiplerdi? Heh. Onlar bunların ataları. Bugün bu drill takılan adamlar deri ceket postal falan giysinler gene serseri oluyorlar. Sorun kıyafette değil insanlarda.

Kisaca bir halta yaramayan yeni nesil keko tipleri. Alttaki alintiladigim arkadas cok guzel aciklamis. 🙂
Giydikleri yüzün den mi bu çıkarımı yaptınız ?

Kusura bakmayın ama ikiniz de popüler kültürün bir kölesisiniz.

İnsanların kendi giydikleriniz hakkın da saygı duymasını beklerken siz sadece ucuz ve size göre kötü giyindikleri için onlara saygı duymuyor ve aşağılıyorsunuz.
Yazık yazık .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı