Louis çanta ile okula gidersem rezil olur muyum?

Okuldaki kız arkadaşlarımdan biri her gün böyle geliyor. Örnek maabında söyledim. Ve gidip gitmemek de sizin insiyatifinizde.

Ve dedim şimdi, ne dertler var. Fakirlikten düşünemiyoruz bu konuları :)

Merhaba, biraz drill takılmaya seviyorum giyinmesi hoşuma gidiyor çok da pahalı giyiniyorum bugünde louis çanta aldım bununla okula gitsem altımda Nike, şapka falan var rezil olur muyum?

Ne yapabilirim benim tarzım bu :).

Bizde derdimiz var sanıyorduk. Her şeyim Nike çanta haricinde çantam ise Davidjones Man Bag ile gidiyorum. Rezil olmak ile alakası yok. Kendi tarzın, ne ile rahat ediyorsan onu giyer/seçersin.

Bizde derdimiz var sanıyorduk. Her şeyim Nike çanta haricinde çantam ise davidjones man bag ile gidiyorum. Rezil olmak ile alakası yok. Kendi tarzın, ne ile rahat ediyorsan onu giyer/seçersin.

Valla bazı insanlar var kıskandığından mı bilmiyorum bir story atıyorum Instagram'a drill sürüsü, keko gibi şeyler söylüyorlar sırf böyle giyindiğim için yoksa derdim olmaz.

Valla bazı insanlar var kıskandığından mı bilmiyorum bir story atıyorum Instagram'ya drill sürüsü, keko gibi şeyler söylüyorlar sırf böyle giyindiğim için yoksa derdim olmaz.
Bırakın şu yorumları takmayı. Kendi tarzınız, karışmaya hakları yok.
Boşverin.

Vallahi bazı insanlar var kıskandığından mı bilmiyorum bir story atıyorum Instagram'a drill sürüsü, keko gibi şeyler söylüyorlar sırf böyle giyindiğim için yoksa derdim olmaz.

Ben Full Nike giyiniyorum, bu drill/keko/chill konuları ile de alakam olmaz aptal/salak işler diyelim. Dediğim gibi neyle rahat ediyorsanız onu giyin/seçin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı