Louis çanta ile okula gidersem rezil olur muyum?

Herkes istediğini giyer. Kim seninle dalga geçebilir ki? Senin tercihindir.
Mesela ben bir aralar okula askeri çanta ile gidiyordum. Diyen de olmuyordu. O nedenle hiçbir şey olmaz. Senin seçimin.

Merhaba, biraz drill takılmaya seviyorum giyinmesi hoşuma gidiyor çok da pahalı giyiniyorum bugünde louis çanta aldım bununla okula gitsem altımda Nike, şapka falan var rezil olur muyum?

Ne yapabilirim benim tarzım bu :).

Hayır, neden rezil olasınız? Açıkçası ben de az çok o tarz seviyorum ama o kadar değil. Söylemesi ayıptır maddi durumumuz iyi ve ben komik gelebilir ama okuluma giderken Gucci şapka takıyorum karamel renk olanından. Hatta geçen gün sırf o şapkayla profil fotoğrafı yaptım diye kız arkadaşımdan birisi " Nedir senin bu pahalı hastalığın? " yazmıştı. Açıkçası umursamıyorum. Kullandığım çanta vs. de değişebiliyor. Bazen Louis Vuitton bazen ise Gucci...

Vallahi bazı insanlar var kıskandığından mı bilmiyorum bir story atıyorum Instagram'a drill sürüsü, keko gibi şeyler söylüyorlar sırf böyle giyindiğim için yoksa derdim olmaz.

Trafik lambası gibi ışıl ışıl gezersen drill sürüsü, keko falan derler. Alınma ama sokakta drill tarz giyinen biri gördüğüm an yolumu değiştiriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı