Lp durumunuz nasıl?

Belli kitleyi belli bir seviyede tutmaya çalışıyorlar bence. Şimdi 6 el üst üste kazandım elde olan puanla 2 lig atladım. Bir gün sonra üç el üst üste 2 tane feeder geliyor, bir kişi feedlese yine taşınıyor iki tane olunca taşımak imkansız gibi bir şey.

Riot’un verdiği saçma sapan oyuncu atamalarından LP kasılmıyor ki bir ortalama değer söyleyelim. 😂😂

Bir hafta öncesine kadar iyi kötü LP kasıyordum. Ancak şu an sürekli oyuna satanlar giriyor. Bu sebeple normal oynayın sinir krizi geçirmeyin benden tavsiye.

Riot'un verdiği saçma sapan oyuncu atamalarından lp kasılmıyor ki bir ortalama değer söyleyelim. 😂😂

Bir hafta öncesine kadar iyi kötü lp kasıyordum. Ancak şu an sürekli oyuna satanlar giriyor. Bu sebeple normal oynayın sinir krizi geçirmeyin benden tavsiye.

Haklısın fakat buna rağmen kazanmak gerekiyor oyun bunun üstüne kurulmuş resmen.

Riot'un verdiği saçma sapan oyuncu atamalarından lp kasılmıyor ki bir ortalama değer söyleyelim. 😂😂

Bir hafta öncesine kadar iyi kötü lp kasıyordum. Ancak şu an sürekli oyuna satanlar giriyor. Bu sebeple normal oynayın sinir krizi geçirmeyin benden tavsiye.

Aynen öyle. 15 DK önce adam oyuna girdi, daha farmlar gelmeden ff yazıyor neden söylemeden base de AFK bırakıp gitti gel de sinir krizi geçirme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı