LSFG için 2. ekran kartı önerisi

Ben olsam şu an sadece ekran kartını yenilerdim o sistemden elimde ciddi bütçe yoksa tabii.
hocam piyasaya hakimseniz önerebileceğiniz kart varmı 2060'ın satış fiyatı dahil elimde 11000-12000 arası bi para olucak

2. elden RTX 7800 XT'ye bakabilirsin. Saf kas gücünde benim 4070'den güçlü bir kart ama RTX işin içine girince 4070 geçebiliyor. Gerçi DLSS de kullanamıyosun AMD de FSR 3.1'e mahkum da kalabilirsin eğer performansın yetmediği yerde.

2. elden RTX 7800 XT'ye bakabilirsin. Saf kas gücünde benim 4070'den güçlü bir kart ama RTX işin içine girince 4070 az farkla geçebiliyor. Gerçi DLSS de kullanamıyosun AMD de FSR 3.1'e mahkum da kalabilirsin eğer performansın yetmediği yerde.
7800xt en düşük ilan 16000 den başlıyor bütçemi baya bi geçiyor. fsr dan nefret ettim şu aralar. 3070 düşünüyorum bi tane msi kart buldum takas kabul ederse 2060 la takaslıyacağım.

7800XT en düşük ilan 16000'den başlıyor bütçemi bayağı bir geçiyor. FSR'dan nefret ettim şu aralar. 3070 düşünüyorum bir tane MSI kart buldum takas kabul ederse 2060 la takaslıyacağım.

Eğer bütçen buna yetiyorsa 3070 güzel bir kart hocam 4060'dan iyidir saf kas gücünde. Ama 8 GB VRAM var 3070 de de yani 2K yeni nesil oyunlarda oynayamayabilirsin büyük ihtimal RTX grafiklerinde. 1080p de oynarım dersen öyle al. Bir de lossless + DLDSR yöntemi bu kartta çalıştırabilirsen framegen eksiğini kapatırsın çok rahat. Üstüne DLSS transformer modeline de güncelleyebiliyorsun eski DLSS'li oyunları da. Gerekirse DLSS'yi performansa da çekebilirsin gücün yetmediği halde. Görüntü kalitesi transformer modelde performance modunun, eski cnn modeldeki quailty den daha iyi görüntü veriyor. İşini bayağı görebilir 3070 şimdilik. Tabi eğer ileride biraz daha bütçe biriktirim 35 bin bandına kadar filan dersen 0 dan 5060 ti 16gb versionlu hazır sistemleri bekle derim. Piyasadaki 4000 serileri bitecek yakında. Çok uyguna güzel bir hazır sistem 0 dan dizebilme şansın var. Ki bide 5060ti 4060ti dan daha ucuza çıktı şuan satış fiyatı.

Son düzenleme:
Eğer bütçen buna yetiyorsa 3070 güzel bir kart hocam 4060'dan iyidir saf kas gücünde. Ama 8 GB VRAM var 3070 de de yani 2K yeni nesil oyunlarda oynayamayabilirsin büyük ihtimal RTX grafiklerinde. 1080p de oynarım dersen öyle al. Bir de lossless + DLDSR yöntemi bu kartta çalıştırabilirsen framegen eksiğini kapatırsın çok rahat. Üstüne DLSS transformer modeline de güncelleyebiliyorsun eski DLSS'li oyunları da. Gerekirse DLSS'yi performansa da çekebilirsin gücün yetmediği halde. Görüntü kalitesi transformer modelde performance modunun, eski cnn modeldeki quailty den daha iyi görüntü veriyor. İşini bayağı görebilir 3070 şimdilik. Tabi eğer ileride biraz daha bütçe biriktirim 35 bin bandına kadar filan dersen 0 dan 5060 ti 16gb versionlu hazır sistemleri bekle derim. Piyasadaki 4000 serileri bitecek yakında. Çok uyguna güzel bir hazır sistem 0 dan dizebilme şansın var. Ki bide 5060ti 4060ti dan daha ucuza çıktı şuan satış fiyatı.
hocam en iyisi biraz daha bekleyeyim. sonra hazır sistem alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı