Lumia 630 Almayı Düşünüyorum ?

Mert Ock

Kilopat
Katılım
11 Temmuz 2014
Mesajlar
85
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu ay içresinde Lumia 630 almayı düşünüyorum ancak şu 512 mb ram olayı beni kuşkuya düşürüyor . o_O
Wp'ler Android gibi ram sömüren bir işletim sistemi değil ama yine de daha sonrasında bir sorun çıkarmasından endişe ediyorum.
Bir çok yerde 512 mb ram in rahatlıkla 1 gb oyunları bile desteklediğini duymuştum ama yine de size danışmam gerektiğini düşündüm .:neo:
Bu arada şu an 630 un kullandığı Qualcomm Snapdragon 400 işlemci hakkında bir kaç bilgi verirseniz sevinirim .
Şimdiden Teşekkürler . ;)
Nokia-Lumia-630-hero-jpg.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
512 mb ram çok sıkıntı olmayacaktır çok yüksek kalite oyunlar yüklemeyeceksen. Bence 630'un eksiği flaş ve ön kamera. Bunlar senin için önemli değilse al derim.
 
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler
doğrusunu söylemek gerekirse çok fazla ön kamera kullanan bi kullanıcı değilim ancak şu flash olmaması biraz sorun yaratacak ama bu fiyata flash olmasa da olur .
teşekkürler

bu arada arkadaşlar 630 ile 635 arasındaki fark nedir?
Teşekkürler
 
Doğru söylüyorsun ancak ben öyle çok ağır oyunlar oynayacak bi kullanıcı değilim
bu telefonu da almak istememin en büyük nedeni hem fiyatı makul hemde işlemcisi Qualcomm Snapdragon 400 işlemci,hem çok seri bir işlemci hemde 630 da 4 çekirdek kullanılıyor
Teşekkürler
 
512 MB Ramli Lumia 520 kullanıyorum. Küçük oyunlar bile bazen sıkıntı yaratabiliyor. Ha ayrıca ek olarak Microsoft Mobile yayıncısının çıkarttığı bazı uygulamaları 512 MB Ram kullananlar alamıyor. O uygulamalar da çok güzel oluyor. Şahsen Windows 8.1 kullanıyorum gerçekten adamlar müşteriye göre hareket etmiş güzel olmuş ama mutlaka 1 GB RAM diyorum :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı