Hocam tekrardan wdrt ile sıfırlayın sonra tekrar deneyin bakalım olucak mı.sonradan universal ile yaptım da güncelleme de yaptı şimdi de döngüye girdi :-( üzgün işaret çıkıyor çarklar döndükten sonra anlamadım ne olduğunu Nokia Lumia 925 telefon
WDRT ile fabrika sürümünüze dönersiniz, ilk güncellemeyi kurup programdan tekrardan güncelleyin.başlattım hocam win 10 olmaz herhalde ama bunu yapınca
Normalde desteği yok zaten biz zorla kuruyoruzlumia 925 kaldırmıyor falan diyeni gördüm hocam ben olabilir mi acaba?
Bende ki cihazlar:sen hangi telefona kurmuştun hocam valla hepsine zorlanıyor da bu olmuyo demek ki
Bu telefonun ekranı çalışmıyordu telefonun fiyatı kadar aliexpress den sipariş ettim çinden içinde fotoğraflar falan var diye çok şükür taktım ekranı bir sıkıntı çıkmadı da windowsun desteği çektiğini duyunca üzüldüm mağazaya niye giremiyorum diyordum bende çok kötü olmuş o
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.