Rehber Lumia Serisi Windows Mobile 10 Güncelleme Rehberi

Wdrt açın eğer cihazı görmezse eğer Wdrt'den telefonum algılanmadı deyin ve Lumia olanı seçin ardından telefonu kapatın USB'den PC'ye bağlayın sonrasında görecektir.

Bunu yaptıktan sonra Windows 10'a güncellemem için hangi yöntemi yapayım 520 için

Bunu yaptıktan sonra Windows 10'a güncellemem için hangi yöntemi yapayım 520 için
?

Wdrt açın eğer cihazı görmezse eğer Wdrt'den telefonum algılanmadı deyin ve Lumia olanı seçin ardından telefonu kapatın USB'den PC'ye bağlayın sonrasında görecektir.

Abi bir bakar mısın ya lütfen?

Son düzenleme:

?

Abi bir bakar mısın ya lütfen?
WDRT ile sıfırladıktan sonra iutool ile yap.

Not: Windows Phone işletim sistemi sürümünüz minimum 8.10.14226.359 olmak zorunda eğer alt sürümde iseniz yükseltmeniz şimdilik mümkün değil.

Microsoft 3 hafta önce Windows Phone 8.1 güncelleme sunucularını kapattı.

Yakın zamanda eğer durumu çözebilirsem yeni rehberler ile sizlere ulaştıracağım beklemede kalın.

Son düzenleme:
İyi akşamlar bende de Nokia Lumia 520 var Windows Phone 8.1 yüklü sürümü 8.10.14219.341 mağaza ya girince 80070057 hatası alıyorum bunu nasıl çözebiliriz? Teşekkürler

İyi akşamlar bende de Nokia Lumia 520 var Windows Phone 8.1 yüklü sürümü 8.10. 14219. 341 mağaza ya girince 80070057 hatası alıyorum bunu nasıl çözebiliriz? Teşekkürler.

Mağaza kapalı hocam 2019'dan beri 520 8.1 olarak kullanın 10 Mobile önermem, işlemci eh ama RAM 512MB olduğundan çok kötü performans verecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı