Bu yeni toolu deneyin hocam.
Hocam wdrt ile sıfırla tekrar dene bu sefer aldığın hataları benim attığım videolardan baka baka düzelt kod yazarak…Selam biraz uzun zaman oldu ama güncellemeden sonra :-( olarak kaldı nasıl düzeltebilirim?
Hocam wdrt ile sıfırla tekrar dene bu sefer aldığın hataları benim attığım videolardan baka baka düzelt kod yazarak…
Wdrt ile nasıl sıfırlanıyor tam bilmiyorum biraz yardım edebilir misin?
Wdrt açın eğer cihazı görmezse eğer Wdrt'den telefonum algılanmadı deyin ve Lumia olanı seçin ardından telefonu kapatın USB'den PC'ye bağlayın sonrasında görecektir.
?Bunu yaptıktan sonra Windows 10'a güncellemem için hangi yöntemi yapayım 520 için
Wdrt açın eğer cihazı görmezse eğer Wdrt'den telefonum algılanmadı deyin ve Lumia olanı seçin ardından telefonu kapatın USB'den PC'ye bağlayın sonrasında görecektir.
Kaç gündür giremedim sosyale sıkıntı vardı kusurabakma kardeşim..wdrt ile sıfırla sonra iutool olanı dene kardeşim yukarda link var zatenBunu yaptıktan sonra Windows 10'a güncellemem için hangi yöntemi yapayım 520 için
?
Abi bir bakar mısın ya lütfen?
WDRT ile sıfırladıktan sonra iutool ile yap.Bunu yaptıktan sonra Windows 10'a güncellemem için hangi yöntemi yapayım 520 için
?
Abi bir bakar mısın ya lütfen?
İyi akşamlar bende de Nokia Lumia 520 var Windows Phone 8.1 yüklü sürümü 8.10. 14219. 341 mağaza ya girince 80070057 hatası alıyorum bunu nasıl çözebiliriz? Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.