shifo
Hectopat
Merhaba üstadlar,
Ben de ssd yukseltmesi yapmak istiyorum ama hangi baglantı tipine bakmam gerekiyor anlamış değilim. Kasayı sokup ssd modeline baktım. 3 çentikli ( sanırım B ve M anahtar tipli Resmini yukledim) bir kaç tane ssd baktığımda karşıma 2 Çentikli ssd cıkıyor. aklıma takılan anakartım destekler mi? bir kaç tane ssd baktım ve alabileceğim konusunda kafam çok karıştı. illaki 3 çentikli mi almam gerekmekte.
Bu arada cihazım HP :
support.hp.com
baktığım ürünler vardı yada önerirseniz onlara da bakabilirim.
sandisk:
Toshiba:
www.hepsiburada.com
Gigabyte :
www.hepsiburada.com
Ben de ssd yukseltmesi yapmak istiyorum ama hangi baglantı tipine bakmam gerekiyor anlamış değilim. Kasayı sokup ssd modeline baktım. 3 çentikli ( sanırım B ve M anahtar tipli Resmini yukledim) bir kaç tane ssd baktığımda karşıma 2 Çentikli ssd cıkıyor. aklıma takılan anakartım destekler mi? bir kaç tane ssd baktım ve alabileceğim konusunda kafam çok karıştı. illaki 3 çentikli mi almam gerekmekte.
Bu arada cihazım HP :
HP Pavilion 17-ab001nt (ENERGY STAR) Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
Güncelleştirme veya yükseltme bilgileri mi arıyorsunuz? Donanım bileşenlerinin veya yazılım programlarının adlarını mı bulmaya çalışıyorsunuz? Bu belge, bu dizüstü bilgisayar için teknik detayları içerir.ir.
baktığım ürünler vardı yada önerirseniz onlara da bakabilirim.
sandisk:
Toshiba:
Toshiba Ocz RD500 500GB 3400MB-2500MB/s 3D Nand M.2 PCIe Fiyatı
Toshiba Ocz RD500 500GB 3400MB-2500MB/s 3D Nand M.2 PCIe en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Gigabyte :
Gigabyte 512GB 1550MB-850MB/s M.2 PCIe SSD Fiyatı
Gigabyte 512GB 1550MB-850MB/s M.2 PCIe SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!