yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Laptopumda Intenso SATA 3 M.2 SSD bulunmakta ama yavaş açılıyor. Dün öylesine BIOS'a girdim ve hiçbir şeye basmadan çıktım. O zamandan sonra yavaş açılmaya başladı. Sistemim; Radeon Vega 8 Graphics, Radeon 530 series, Ryzen 5 2500U, 4+8 = 8 GB RAM, 512 GB SSD.
Laptopumda Intenso SATA 3 M.2 SSD bulunmakta ama yavaş açılıyor. Dün öylesine BIOS'a girdim ve hiçbir şeye basmadan çıktım. O zamandan sonra yavaş açılmaya başladı. Sistemim; Radeon Vega 8 Graphics, Radeon 530 series, Ryzen 5 2500U, 4+8 = 8 GB RAM, 512 GB SSD.
ekocyka Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #2 Fast Boot ayarı açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #3 ekocyka dedi: Fast Boot ayarı açık mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, ama eskiden bilgisayarım güç düğmesine basıp ekrana gelene kadar 13 saniye idi. Şimdi Acer logosunda 13 saniyeden fazla bekliyorum. Artı 0 Eksi
ekocyka dedi: Fast Boot ayarı açık mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, ama eskiden bilgisayarım güç düğmesine basıp ekrana gelene kadar 13 saniye idi. Şimdi Acer logosunda 13 saniyeden fazla bekliyorum.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 2 Temmuz 2021 #4 yuico dedi: Bilmiyorum, ama eskiden bilgisayarım güç düğmesine basıp ekrana gelene kadar 13 saniye idi. Şimdi Acer logosunda 13 saniyeden fazla bekliyorum. Genişletmek için tıkla... SSD bozuk olabilir. Artı 0 Eksi
yuico dedi: Bilmiyorum, ama eskiden bilgisayarım güç düğmesine basıp ekrana gelene kadar 13 saniye idi. Şimdi Acer logosunda 13 saniyeden fazla bekliyorum. Genişletmek için tıkla... SSD bozuk olabilir.
KS KS yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #5 MotoCBR dedi: RAM kaç GB çünkü SSD kadar RAM'de önemli. Genişletmek için tıkla... Orada yazdım. 12 GB Artı 0 Eksi
MotoCBR dedi: RAM kaç GB çünkü SSD kadar RAM'de önemli. Genişletmek için tıkla... Orada yazdım. 12 GB
ekocyka Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #6 yuico dedi: Bilmiyorum, ama eskiden bilgisayarım güç düğmesine basıp ekrana gelene kadar 13 saniye idi. Şimdi Acer logosunda 13 saniyeden fazla bekliyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'dan kontrol eder misiniz Fast Boot açık mı diye. Artı 0 Eksi
yuico dedi: Bilmiyorum, ama eskiden bilgisayarım güç düğmesine basıp ekrana gelene kadar 13 saniye idi. Şimdi Acer logosunda 13 saniyeden fazla bekliyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'dan kontrol eder misiniz Fast Boot açık mı diye.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 2 Temmuz 2021 #7 yuico dedi: Orada yazdım. 12 GB. Genişletmek için tıkla... Pardon dikkatlı bakmadım ama az önce yazdığım gibi SSD arızalı olabilir. Artı 0 Eksi
yuico dedi: Orada yazdım. 12 GB. Genişletmek için tıkla... Pardon dikkatlı bakmadım ama az önce yazdığım gibi SSD arızalı olabilir.
KS KS yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #8 ekocyka dedi: BIOS'dan kontrol eder misiniz Fast Boot açık mı diye. Genişletmek için tıkla... Tamam bakacağım. MotoCBR dedi: Pardon dikkatlı bakmadım ama az önce yazdığım gibi SSD arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Önceden düzgündü BIOS'a girdim böyle oldu. Artı 0 Eksi
ekocyka dedi: BIOS'dan kontrol eder misiniz Fast Boot açık mı diye. Genişletmek için tıkla... Tamam bakacağım. MotoCBR dedi: Pardon dikkatlı bakmadım ama az önce yazdığım gibi SSD arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Önceden düzgündü BIOS'a girdim böyle oldu.
A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 909 Çözümler 3 2 Temmuz 2021 #9 yuico dedi: Tamam bakacağım. Önceden düzgündü BIOS'a girdim böyle oldu. Genişletmek için tıkla... SSD hız testi ve sağlık yapar mısınız? Artı 0 Eksi
yuico dedi: Tamam bakacağım. Önceden düzgündü BIOS'a girdim böyle oldu. Genişletmek için tıkla... SSD hız testi ve sağlık yapar mısınız?
KS KS yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #10 ABCDE dedi: SSD hız testi ve sağlık yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Durumlar normal. Dosya Ekleri image_2021-07-02_181828.png 27,7 KB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi