Yani evet hocam. Cikarmamalimiydim o sogutucuyu? Videoyu izledim hocam m.2 ne ise yariyor anladim bide videoda da sogutucu tutuyor ssd yi ama ordaki sogutucu(koruyucu) daha buyuk oldugu icin ssd nin ustundeki vida yerine gelmiyor bende vida yerine geliyor. Simdi sogutucu tutmasi gerekiyor demi ssd yi dogrumu anladim? Bide m.2 padi takayimmi?
Hocam o zaman ekran kartinin altinda ki yuvaya takabilirsiniz. O termal Ped'te dedigim gibi isaretli yere uygulamak icin. Bende de ayni anakart var. SSD'yi allta ki yuvaya takmislar ama SSD PCIe 4 oldugu için okuma yazma hizi dusuk cikiyordu ben yukari yuvaya tasidim. Sizin SSD'de okuma yazma hizi ile ilgili bir sorun olacagini zannetmiyorum.
Hocam o zaman ekran kartinin altinda ki yuvaya takabilirsiniz. O termal Ped'te dedigim gibi isaretli yere uygulamak icin. Bende de ayni anakart var. SSD'yi allta ki yuvaya takmislar ama SSD PCI-e 4 oldugu için okuma yazma hizi dusuk cikiyordu ben yukari yuvaya tasidim. Sizin SSD'de okuma yazma hizi ile ilgili bir sorun olacagini zannetmiyorum.
Tamamdir hocam PCI-e3. 0 slotuna takiyorum o zaman. Format atmadan once disk yonetiminden basit birim olarak ayarlamam gerekiyor sanirsam. Doğru mu? Yoksa formatta gozukmez SSD?
Tamamdir hocam PCI-e3. 0 slotuna takiyorum o zaman. Format atmadan once disk yonetiminden basit birim olarak ayarlamam gerekiyor sanirsam. Doğru mu? Yoksa formatta gozukmez SSD?
Benim pc de Windows yükledikleri icin direk gozukuyordu hocam ama bios ayarlarindan bakin ssd'yi goruyorsa sorun olmaz. Gormuyorsa disk yonetiminden ssd'ye harf atamaniz gerekir sanirim. Daha iyi bilen biri cevaplar.
Taktiktan sonra karti test edin, okuma yazma hizi kendi verilerinden dusuk cikacak mi kontrol edin mutlaka.
Hocam o zaman ekran kartinin altinda ki yuvaya takabilirsiniz. O termal Ped'te dedigim gibi isaretli yere uygulamak icin. Bende de ayni anakart var. SSD'yi allta ki yuvaya takmislar ama SSD PCI-e 4 oldugu için okuma yazma hizi dusuk cikiyordu ben yukari yuvaya tasidim. Sizin SSD'de okuma yazma hizi ile ilgili bir sorun olacagini zannetmiyorum.
Benim PC de Windows yükledikleri icin direk gozukuyordu hocam ama BIOS ayarlarindan bakin SSD'yi goruyorsa sorun olmaz. Gormuyorsa disk yonetiminden SSD'ye harf atamaniz gerekir sanirim. Daha iyi bilen biri cevaplar.
Taktiktan sonra karti test edin, okuma yazma hizi kendi verilerinden dusuk cikacak mi kontrol edin mutlaka.