M.2 SSD Nasıl?

SU650'den sonra Adata SSD'lere sıcak bakmıyorum. Corsair MP510 960 GB modeline bakabilirsiniz. TBW değeri olarak Adata'dan daha üstün. Technopat incelemesine de buradan ulaşabilirsiniz.

Hız her şey değildir. Tabii, Adata ile okuma yazma değerleri birbirine çok yakın.

SU650'den sonra Adata SSD'lere sıcak bakmıyorum. Corsair MP510 960 GB modeline bakabilirsiniz. TBW değeri olarak Adata'dan daha üstün. Technopat incelemesine de buradan ulaşabilirsiniz.

Hız her şey değildir. Tabii, Adata ile okuma yazma değerleri birbirine çok yakın.
SU650 gerçekten kötü bir üründü fakat ikisinin klasmanı farklı diye düşünüyordum aslında biraz güvenim var ama sormak istedim. Corsair Mp510'u değerlendirebilirim onun için kısa bir araştırma yapacağım. Teşekkür ederim.
Bence alınır. Bende SX6000 Pro veya SX8200 almayı düşünüyorum. Bu arada her ADATA SSD de aynı problem olacağını düşünmüyorum. Bu arada SX6000 ve 8200 ün yanında soğutma bloğu geliyor.
Soğutma bloğunu öğrendiğim iyi oldu. Ben de modelden modele değişeceğini düşünüyorum durumu değerlendireceğim.
Gerçekten iyi ürünler olduğunu biliyorum fakat 700 lira fark ediyor benim için ciddi bir sayı. Yani gücümün yeteceğini sanmıyorum..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı