Çözüldü M.2 SSD önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berkemng

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Motorlu Araçlar + Biraz olsun WebMaster
1 ay önce yeni bir PC topladım. 480 GB SSD var fakat bana yetmedi, 480 GB yanında bir de 500 GB bir M.2 SSD alayım diyorum, sizce hangi marka ve model almalıyım? Aman uçurmayın fiyatları :D Makul olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hikaye tabanlı, single oynanacak oyunlar için SDD gereksiz bir donanım. Elinizde mevcut SDD ye işletim sistemi ve bu söylediğim dışında FPS tarzı oyunları yükleyip HDD ye diğer oyunları yüklemek yeterli olacaktır. HDD kullanılmadığı sürece uykuda oluyor, HDD de ilk işlem yapacağınız zaman 3-4 saniyelik bir uyanma süresi dışında hikaye tabanlı oyunlar için gayet yeterli bir donanım. Yine de herşey sizin keyfinize kalmış.

yedekleme için 1TB HDD daha doğru tercih olacaktır. Elinize zaten işletim sistemini ve hız talep eden mücadeleci oyunları yüklemek için bir SDD var. Diğer dosya ve hikaye tabanlı oyunları kurmak için bir SDD daha almak bence yersiz.
Şu an ben ve bir çok kullanıcıda 240 yada 480 GB SSD yanında 1 TB veya üzeri HDD takarak sistemini tamamlıyor.

MP510, SX8200 PRO. Samsung almaya kalkarsan çok tuzlu :) .
Ben bu M.2 ssd'yi düşünüyorum, daha hızlı. - XPG 512GB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD

yedekleme için 1TB HDD daha doğru tercih olacaktır. Elinize zaten işletim sistemini ve hız talep eden mücadeleci oyunları yüklemek için bir SDD var. Diğer dosya ve hikaye tabanlı oyunları kurmak için bir SDD daha almak bence yersiz.
Şu an ben ve bir çok kullanıcıda 240 yada 480 GB SSD yanında 1 TB veya üzeri HDD takarak sistemini tamamlıyor.
ben sadece oyun yüklüyorum genelde, hem pc hızlı olsun hemde 500 gb yerim daha olsun diye M.2 alıyorum

Oyun yükleyecekseniz depolama alanı önemli sizin için. SATA SSD ile M2 SSD arasındaki farkı ev kullancısı hissetmiyor. Çünkü dosya taşı, düzenle işlerine pek girmiyorlar. Size en uygun fiyata hangisi daha fazla depolama veriyorsa (Adata SU serisi hariç) tercih edin.

Oyun yükleyecekseniz depolama alanı önemli sizin için. SATA SSD ile M2 SSD arasındaki farkı ev kullancısı hissetmiyor. Çünkü dosya taşı, düzenle işlerine pek girmiyorlar. Size en uygun fiyata hangisi daha fazla depolama veriyorsa (Adata SU serisi hariç) tercih edin.
benim planım m2 alıp içine windowsu kurucam oyunlarıda ssd'ye atıcam.
plan bu şekilde sizce harddiskmi almalıyım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı